Поруч з ним вона сяє: Неля Шовкопляс розбурхала чутки про роман з Єгором Гордєєвим своїм квітучим виглядом

Глядачі "Сніданку з 1+1" обожнюють Єгора Гордєєва та Нелю Шовкопляс. Ведучі настільки гармонійно виглядають разом в кадрі, що неможливо відкинути чутки про їхній можливий роман.

Разом зі “Сніданком з 1+1” прокидаються та готуються до робочого дня мільйони українців. Глядачам подобаються різноманітні рубрики, з яких складається шоу, та приємна, добра атмосфера. Але найбільше публіка в захваті від ведучих!

Особливу увагу аудиторії привертають красунчик Єгор Гордєєв та його розкішна колега Неля Шовкопляс. Ця пара настільки чудово працює разом в кадрі й має таку потужну хімію, що важко повірити у відсутність між ними взаємин!

Втім, телезірки неодноразово спростовували чутки про роман між ними. Єгор наразі не має серйозних стосунків, а Неля заміжня та спільно з чоловіком виховує двох чудових синочків — Тимофія та Матвія.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, як їм добре разом
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, як їм добре разом

На новій світлині Гордєєв і Шовкопляс, як завжди, усміхнені та готові до ефіру. Кожен з них працює за планшетом, вивчаючи теми, про які ведучі будуть говорити з глядачами в новому випуску “Сніданку з 1+1”.

Користувачі залишили дуже багато позитивних відгуків під дописом. Зокрема, глядачі залишили привітання з Днем журналіста, який в Україні щорічно святкується 6 червня. Також шанувальники написали компліменти Гордєєву та Шовкопляс.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, як їм добре разом
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, як їм добре разом

“Неля та Єгор, як я вас рада бачити. Така гарна пара ведучих, обожнюю”, — поділилася своєю думкою одна з підписниць

Нагадаємо, що для проведення ефіру телезірки змушені прокидатися дуже рано. А Єгор, який нещодавно травмував ногу під час роботи по дому, під час зборів на роботу повинен враховувати також обмежену швидкість свого пересування та ймовірність відключення ліфта в будинку.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, як їм добре разом
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, як їм добре разом

Та попри труднощі, з якими доводиться стикатися ведучим, вони старанно виконують свою роботу, щоб дарувати глядачам радість та хороший настрій. А їхня віддана аудиторія віддячує за це своєю активністю, завдяки якій “Сніданок 1+1” транслюється на українському телебаченні вже 27 років.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.