Оля Полякова отримує задоволення в компанії молодого спортсмена: “Ти хочеш, щоб ми тут вдвох?”

Співачка Оля Полякова — одна з найбільш яскравих та епатажних зірок в українському шоу-бізнесі. Знаменитість знову змусила здивовану публіку говорити про себе.

Оля Полякова, відома українська співачка, акторка та телеведуча, відзначається не лише своїм талантом, а й зразковою фізичною формою. Своїм захопленням спортом та здоровим способом життя вона ділиться не тільки зі своїми шанувальниками, але й з родиною. Разом із дочкою Машею зірка активно займається тренуваннями, роблячи акцент на зміцнення здоров’я та підтримку ідеального зовнішнього вигляду.

Важливу роль у тренувальному процесі Олі та Маші відіграє їхній тренер Сергій Шеремета. Спортсмен відомий своїм професіоналізмом та індивідуальним підходом до кожного клієнта. Він співпрацює з багатьма зірками, допомагаючи їм досягати найкращих результатів у сфері фітнесу та здоров’я. При цьому Сергій підтвердив свій професіоналізм на власному прикладі, схуднувши на 20 кг.

Оля Полякова показала, як провела час в компанії привабливого спортсмена
Оля Полякова показала, як провела час в компанії привабливого спортсмена

Завдяки регулярним тренуванням та кваліфікованому супроводу Сергія Шеремети, Оля Полякова не лише підтримує чудову фізичну форму, але й надихає тисячі жінок на здоровий та активний спосіб життя. Співачка провела чергову трансляцію для своїх підписників, де поділилася ходом тренування та власними успіхами, а також підняла шанувальникам настрій своєю легкістю.

На початку запису зірка зі своїм тренером налаштовувала трансляцію. Кожен звертався до власної аудиторії, але спершу Сергій намагався під’єднатися до трансляції Олі, чим викликав нерозуміння з її боку:

“Ти хочеш, щоб ми тут вдвох?”, — вказуючи на екран свого смартфона запитала співачка у Шеремети

Також співачка зі здивуванням відзначила, що у тренера краща якість зображення в трансляції попри використання ними однакової моделі iPhone 15 Pro Max. На це Сергій дотепно пожартував, що в нього, на відміну від Олі, оригінальний пристрій.

Оля Полякова показала, як провела час в компанії привабливого спортсмена

Якщо ж говорити про стосунки поза тренувальним процесом, то у Шеремети та Полякової вони виключно дружні. Співачка знаходиться у щасливому шлюбі із Вадимом Буряковським, з яким цьогоріч вони святкують фарфорове весілля. Серце Сергія також зайняте, про що він розповів у сторіс поруч з кадрами із тренувань в компанії Олі Полякової.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.