І вік вже не той, і сивина на бороді: Олег Винник показав, як змінився за 2 роки простого життя у Німеччині

Знаменитий український виконавець Олег Винник пішов з інформаційного простору майже 3 роки тому. За цей час багато чого змінилося, зокрема зовнішність артиста.

Дуже довго Олег Винник займав ледь не найперші позиції у серцях жінок. Заради успішної кар’єри чоловік приховував той факт, що в нього давно є сім’я, і таким чином беріг серця своїх шанувальниць. Але правда в тому, що і журналісти, і публіка вже давно почали здогадуватися на рахунок реального стану речей.

Зв’язок артиста з його вокалісткою був очевидним, так само зірка неодноразово засвітив свого сина Юліана. Робота в Берліні ще до зіркової кар’єри також стала помітною частиною в біографії зірки.

Врешті-решт, саме там він і опинився після 24 лютого. Так, незадовго до цього у зірки були проблеми з горлом, через що він неодноразово скасовував свої концерти. Пізніше з’явилася інформація, що чоловік знаходиться в Німеччині.

Олег Винник показав, як змінився за 2 роки в еміграції

Олег Винник із членами фонду
Олег Винник показав, як змінився за 2 роки в еміграції

Його фанати гостро реагують на критику зірки: мовляв, завжди жив в Німеччині, і не переривав своєї еміграції, поки працював в Україні. А тому, мовляв, закиди на його адресу недоречні.

Сам Олег намагався якомога менше виходити на зв’язок зі своїми слухачами, ніяк не спілкувався з користувачами, і лише дав велике інтерв’ю, в якому розповів, що регулярно перераховує гроші на благодійність, закуповує автомобілі для захисників і приймає активну участь у боротьбі.

Але це не зіграло особливої ролі у його карʼєрі. Відсутність зірки з кожним днем повертала проти нього не тільки аудиторію, але й колег, які раптом почали його критикувати через рік відсутності артиста в шоу-бізнесі. Змінилися не тільки його стосунки з зі співвітчизниками, але і його зовнішній вигляд.

Олег Винник показав, як змінився за 2 роки в еміграції

На останніх кадрах помітно, що чоловік не слідкує за своєю сивиною, не годиться, не укладає волосся, і на відміну від сценічних нарядів обирають доволі простий та зручний одяг.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.