Влад Яма розповів, як доля звела його не з дружиною в США: зірка вперше показав, хто робить його щасливим

Популярний український хореограф, який 2 роки тому емігрував за кордон, Влад Яма, розповів, як доля звела його не з дружиною в США. Хто зараз приносить щастя артисту?

Влад Яма впродовж чотирьох місяців мовчав про те, де знаходився. Така таємничість була попри несприйняття поведінки танцюриста шанувальниками, доволі логічною. Влад не хотів отримати негативну реакцію від публіки, і все ж таки не зміг її уникнути. Після ексклюзивного інтерв’ю, в якому він зізнався про те, що дійсно втік і зробив все заради сім’ї, він  зіштовхнувся з суворою реальністю: зірки швидко заходять на небосхил, але так сильно швидко з нього зникають.

Зараз артистка продовжує жити в Сполучених Штатах Америки, як колись мріяв, працює приватним викладачем танців, а також активно веде особистий блог соціальній мережі Instagram. Саме через його акаунт шанувальники мають можливість все ж таки дізнаватися останні новини з життя танцюриста.

Влад Яма розповів, з ким його звела доля в еміграції

Він свою чергу не забуває ні повідомляти про важливі події, і інтригувати деякими зізнаннями. Наприклад, нещодавно він розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як його доля звела з людиною, яка зараз робить його щасливою. Мова йде про масажиста.

Влад Яма розповів, з ким його звела доля в еміграції

Чоловік зробив невеличку рекламу спеціалісту та зізнався, що дуже задоволений його послугами та технікою. Примітно, що Влад постійно має фізичні навантаження, окрім роботи, яка також може коштувати здоров’я, а тому має пряму необхідність у послугах масажиста.

Чому Влад Яма не поспішав одружуватися з Ліліаною Кудлай 7 років?
Влад Яма розповів, з ким його звела доля в еміграції

Нагадуємо, що 2 роки тому Влад також розповів, що вони з дружиною хочуть народити другу дитину і навіть планують поповнення. Але до цього справа так і не дійшла, і за абсолютно невідомих причин.

Зараз сім’я проживає у Флориді, і інколи навіть подорожує штатами. Наприклад, нещодавно родина відвідала Нью-Йорк. Єдиний син зірки Леон активно опановує англійську мову і адаптується в нових умовах.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.