Влад Яма розповів, як доля звела його не з дружиною в США: зірка вперше показав, хто робить його щасливим

Популярний український хореограф, який 2 роки тому емігрував за кордон, Влад Яма, розповів, як доля звела його не з дружиною в США. Хто зараз приносить щастя артисту?

Влад Яма впродовж чотирьох місяців мовчав про те, де знаходився. Така таємничість була попри несприйняття поведінки танцюриста шанувальниками, доволі логічною. Влад не хотів отримати негативну реакцію від публіки, і все ж таки не зміг її уникнути. Після ексклюзивного інтерв’ю, в якому він зізнався про те, що дійсно втік і зробив все заради сім’ї, він  зіштовхнувся з суворою реальністю: зірки швидко заходять на небосхил, але так сильно швидко з нього зникають.

Зараз артистка продовжує жити в Сполучених Штатах Америки, як колись мріяв, працює приватним викладачем танців, а також активно веде особистий блог соціальній мережі Instagram. Саме через його акаунт шанувальники мають можливість все ж таки дізнаватися останні новини з життя танцюриста.

Влад Яма розповів, з ким його звела доля в еміграції

Він свою чергу не забуває ні повідомляти про важливі події, і інтригувати деякими зізнаннями. Наприклад, нещодавно він розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як його доля звела з людиною, яка зараз робить його щасливою. Мова йде про масажиста.

Влад Яма розповів, з ким його звела доля в еміграції

Чоловік зробив невеличку рекламу спеціалісту та зізнався, що дуже задоволений його послугами та технікою. Примітно, що Влад постійно має фізичні навантаження, окрім роботи, яка також може коштувати здоров’я, а тому має пряму необхідність у послугах масажиста.

Чому Влад Яма не поспішав одружуватися з Ліліаною Кудлай 7 років?
Влад Яма розповів, з ким його звела доля в еміграції

Нагадуємо, що 2 роки тому Влад також розповів, що вони з дружиною хочуть народити другу дитину і навіть планують поповнення. Але до цього справа так і не дійшла, і за абсолютно невідомих причин.

Зараз сім’я проживає у Флориді, і інколи навіть подорожує штатами. Наприклад, нещодавно родина відвідала Нью-Йорк. Єдиний син зірки Леон активно опановує англійську мову і адаптується в нових умовах.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.