Переможець “Холостячки” Еллерт розповів, чим займається в розлуці з Ксенією Мішиною: “Службовий роман”

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт розповів, чим займається в розлуці з Ксенією Мішиною. Зараз гуморист перебуває в еміграції, але зовсім не один.

Ба більше, комік навіть декілька разів повертався на батьківщину, але робив це без шуму та галасу. За його словами, виїхав він цілком легально, і зробив це вже декілька разів. Зірка останні місяці в Україні не мав постійного місця роботи, переживав драму в особистому житті, тому легко наважився на еміграцію.

 

Примітно, що в штатах в нього все склалося доволі швидко: він почав виступати та гастролювати, знайшов друзів, налагодив своє життя і продовжує вести власний блог. Чоловік навіть почав власний бізнес.

З колишньою обраницею Ксенією Мішиною, йому хоч і не вдалося зійтися, але також стосунки стали набагато кращими. Після образ та поганого розставання екс-закохані все ж таки зробили крок назустріч та залишилися друзями.

Еллерт розповів, чим займається в розлуці з Ксенією Мішиною

Зараз Олександр активно веде свій блог та розповідає, як у нього проходить адаптація за кордоном. Зокрема нещодавно він опублікував на особистій сторінці відео, на якому показав, як переглядає кіно про службовий роман.

Еллерт розповів, чим займається в розлуці з Ксенією Мішиною

Кадри були зроблені в Лос-Анджелесі.

Нагадуємо, що Олександр та Ксенія вельми довго йшли до розставання. Публіка швидко помітила, що між закоханими пробігла чорна кішка. Перший дзвіночок надійшов, коли Ксенія знаходилася на зйомках в Хорватії.

Тоді акторка видалила усі спільні фотографії з Олександром, залишивши лише їхню колаборацію для реклами. Олександр навпроти заперечував, що між ними є якісь проблеми, але після публікації Ксенії про розставання не став заперечувати, а почав жартувати на цей рахунок, лише погіршуючи ситуацію.

Пізніше Олександр неодноразово говорив про свої плани повернути кохану, але в нього так нічого і не вийшло, хоча можливість була. Востаннє вони були разом в Карпатах після 24 лютого. Саме ця їхня поїздка поклала край будь-яким взаєминам зірок.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.