Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв розповів про плани щодо сім’ї: заради малюка заговорив про це публічно

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв розповів про плани щодо сім'ї. Знаменитість заради малюка заговорив про це публічно. Детальніше у нашому матеріалі.

Єгор Гордєєв — це зірка, якій довелося порушити баланс у житті задля того, аби швидко просуватися кар’єрою. Журналіст неодноразово говорив про те, що не може собі дозволити будувати серйозні стосунки саме тому, що в нього просто не вистачає на це часу. Мовляв, рано вранці має вийти на вигул собаки, а додому повертається пізно ввечері.

Жінки у його житті є, але всі вони складаються у короткі історії, які не обіцяють нічого серйозного в майбутньому. Але без сім’ї ведучий не залишився. Нею стала собака Джум, а також його улюблений кіт. Зірка завжди підкреслює, що неймовірно прив’язаний до своїх пухнастиків, і дуже їх любить.

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв розповів про ставлення до сімʼї

Тому зовсім не дивно, що Єгор одразу ж прийняв активну участь у пошуку сім’ї для малюка, який нещодавно став героєм ранкового шоу. І ба більше, телеведучий не тільки зробив об’яву на всю країну на рахунок власника на телебаченні, але й зробив публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, щоб максимально привернути увагу.

Єгор Гордєєв заговорив на рахунок сім’ї для песика

Хто шукає собі друга — телефонуйте, – написав він у дописі.

Нагадуємо, що не так давно Єгор поділився вельми невтішною новиною. Стало відомо, що телеведучий отримав травму ноги, в результаті чого був накладений гіпс. Останні дні чоловік пересувається на милицях. Але навіть це не стало перепоною на його шляху до улюбленої роботи: Єгор з’являється в ефірах, робить публікації у своєму блозі, продовжує виконувати інші обов’язки на телеканалі.

При цьому знаменитість став більше з’являтися на вулицях Києва, а також проявляє набагато більшу активність в соціальних мережах. Можливо травма по впливала на його режим роботи, а також любов до спорту, і тому в нього з’явилося трохи часу, щоб приділити його фанатам.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.