Оля Полякова за 2 хвилини зробила собі зачіску з косичками як у Юлії Тимошенко: кому пасує більше (ФОТО)

Знаменита українська співачка Оля Полякова вийшла в прямий ефір та зробила собі зачіску як у відомої Юлія Тимошенко. Чи виглядає на ній культова корона з косичок краще?

Юлія Тимошенко була взнавана в усьому світі зокрема завдяки своїй культові зачісці, яка нагадувала корону. Вона сягає своїм корінням в українські традиції та культуру, і таким чином політикиня зробила собі певну репутацію.

Через якийсь період часу дана зачіска навіть не сприймалося серйозно на інших відомих жінках, адже складалося враження, що Юлія Тимошенко її приватизувала. І звичайно, навіть зараз аудиторія одразу ж проводить паралель, коли бачить дану красу із косичок на голові у інших жінок.

Оля Полякова показала, як виглядає із зачіскою Юлії Тимошенко

Оля Полякова зупинила концерт та вразила різкою заявою
Оля Полякова зупинила концерт та вразила різкою заявою

Нещодавно Оля Полякова спробувала зробити собі таку саму зачіску. Вона вийшла в прямий ефір на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і під час спілкування зі своїми підписниками показала, як робить укладання на своїй голові власноруч.

Також артистка показала, як наноситься нічний макіяж та готується до виходу на сцену. Під час цього дійства вона отримувала різноманітні запитання, на які активно давала відповіді.

Зокрема Оля Полякова відповіла, що її дочки носять прізвище її чоловіка – Буряковські. На питання щодо Кривого Рогу артистка одразу ж дала зрозуміти, що не хоче це обговорювати і попросила не розносити плітки. Також вона вказала свої співчуття публіці, які ще декілька днів тому співала власні композиції.

Окрім того, артистка почула на свою адресу масу компліментів, на яку публіка не скупилася. Зокрема можна було помітити, як насправді виглядає сценічний грим зблизька. Стало зрозуміло, що він доволі щільний, і виглядає зовсім не так ефектно, як під світлом софітів, для чого і розрахований. Окрім того Оля Полякова зовсім не шкодує румʼян рожевого кольору, що не так кидається в очі під час її виступів.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.