Як зараз виглядає вдівець Писанки? З ним вона колись знайшла щастя, побудувала дім і відчула себе мамою

Останні 10 років Руслана Писанка прожила щасливо в обіймах свого чоловіка Ігоря Ісакова. Разом з ним вона будувала дім, займалася спортом, змінювала своє життя.

Хоча здавалося, що з бізнесменом її взагалі нічого не об’єднує, пізніше стало зрозуміло, що саме світла Надія, хороше ставлення та повага стали вирішальними у любовному питанні цих двох. Хоча акторка спізнилася на перше побачення, вона все компенсувала підприємцю, а також одразу помітила його особливо ставлення.

Він також був надзвичайно вражений простотою спілкування Руслани, відсутністю гордині та зірковості вже в той момент стало зрозуміло, що їм суджено бути разом. На жаль, не так довго як хотілося.

Вдівець Руслани Писанки показав, як виглядає зараз

Чоловік покійної Руслани Писанки показав, як виглядає після втрати

3 роки тому Ігор опинився в дійсно у важкій ситуації. Спочатку його кохана знепритомніла на сцені і в результаті падіння отримала серйозну травму. Вже незабаром ситуація в країні обернулася таким чином, що довелося евакуювати дружину за кордон. Ігор залишився з її матір’ю, яка на той момент мала онкологію. Жінка незабаром померла, як і її син.

Руслана тим часом дізналася про діагноз, який буде коштувати її життя. Ігор повинен був зробити документи і довести, що має бути за кордоном разом зі своєю дружиною. Це зайняло певний час. І за цей час дружина змогла запевнити його, що надія є, і вона вилікується.

Насправді лікування було сфокусована лише на тому, щоб зняти симптоматику та полегшити життя зірки. Врятувати її було неможливо, і лікарі про це сказали. Тим не менш, Ісаков до останнього вірив, що дружина зможе побороти хворобу, адже вона йому це неодноразово сказала.

Як виглядає пам'ятник Руслані Писанці
 Вдівець Руслани Писанки показав, як виглядає зараз

Вже влітку 2022-го чоловік повернувся додому та привіз Руслану, щоб усі бажаючі могли з нею попрощатися. Він так само живе у будинку, який вони колись побудували, насолоджується компанією їхніх улюбленців. Його син давно з’їхав, але він також являється рідною людиною для акторки, адже вони певний час жили під одним дахом і прекрасно поладнали.

Схожі статті

Цей красень залишиться у її серці назавжди: Ксенія Мішина показала того, кого любить вже багато років

Ксенія Мішина — одна з найбільш красивих та життєрадісних українських зірок, за чиїм особистим життям слідкують мільйони. Тому вона показала з собою такого ж красивого та життєрадісного супутника!