“Так само, як вірю я”: 45-річна Марія Єфросиніна назвала єдину людину, якій безумовно довіряють її діти

Діти відомої телеведучої Марії Єфросиніної вже зовсім дорослі, тому дуже важливо, щоб вони знали, до кого можуть звернутися з будь-яким питанням. Блогерка розповіла, хто є для них цією людиною.

Відома українська телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна відверто розповіла, хто є людиною, якій безумовно довіряють її діти, до якої вони поспішають за порадою та з кого вони беруть приклад. Окрім мами, 20-річна Нана та 9-річний Олександр мають тільки одну людину, яка допомагає їм впоратися з усіма життєвими складнощами.

Марія Єфросиніна розповіла, хто є прикладом для її дітей
Марія Єфросиніна розповіла, хто є прикладом для її дітей

Саме до цієї людини звернулася Єфросиніна у своєму Instagram. На честь Дня батька, вона відзначила свого чоловіка, з яким щаслива у шлюбі вже більше як 20 років. Вона впевнена, що Тимур Хромаєв, який наразі захищає Україну в лавах ЗСУ – це взірець для гордості. Й діти подружжя прекрасно це розуміють та з нетерпінням чекають на тата вдома. У своєму зверненні, вона пригадала найважливіші дні в життя пари, а саме дні народження дітей та подякувала чоловікові за те, що він є опорою для всієї родини.

“Цю картинку я бачила обидва рази, коли відкривала очі після наркозу, народивши спершу Нана і потім Олександра… Сьогодні наші діти зустрічаються зі своїм батьком переважно по відеозв’язку. Але жодного разу ніхто з них не пожалівся на це, бо вони ним пишаються. А ще, він єдина людина, якій вони довіряють, коли він каже, що все буде добре! Так само, як вірю я, бо знаю, що він їх завжди захистить! З Днем батька коханий”, – написала Маша.

Марія Єфросиніна розповіла, хто є прикладом для її дітей
Марія Єфросиніна розповіла, хто є прикладом для її дітей

Нагадаємо, певний час в мережі ширилися чутки про розлучення Єфросиніної та Хромаєвого. Маша довгий час утримувалася від коментарів, а ЗМІ розповсюджували плітки про молоду коханку військового. Проте, нещодавно, пара розставила всі крапки над “ї” та зізналися, що у їх стосунках немає нічого, що змогло б призвести до розлучення. Після 20 років спільного життя, вони все ще кохають та з повагою ставляться одне до одного.

Схожі статті

Як виглядає могила Кузьми Скрябіна: пам’ятник з сірого граніту і справжнє ім’я та прізвище у написі (ФОТО)

Кузьма Скрябін — справжня легенда. Вже 9 років артист не радує нас своїм співом та новими хітами. Але пам'ять про нього жива й досі, тому близькі Скрябіна намагаються належним чином її шанувати.