“Привід сказати теплі слова”: Олександр Пономарьов показав, як змінилася його 30-річна донька від Мозгової

Відомий виконавець Олександр Пономарьов не часто показує своїх дітей. Проте, сьогодні старша донька надихнула його, тож на сторінці артиста з'явилися рідкісні фото з донею.

Український співак Олександр Пономарьов поділився рідкісними фотографіями зі своєю 30-річною донькою від колишньої дружини, продюсерки Олени Мозгової. Й хоча, вона не рідна кров співака, він став для неї справжнім батьком та взірцем для наслідування. Вони часто спілкуються, а Зоя знає, що завжди може звернутися до вокаліста за порадою.

Спершу архівні світлини з’явилися в Instagram у Зої, яка привітала свого тата зі святом, висловлюючи теплі слова на його адресу. Вона пишається артистом та вдячна йому за позитивні спогади та щасливе дитинство. Олександр завжди був для неї прикладом мужності, мудрості та терпіння.

“Ще один привід сказати теплі слова татові! З Днем батька! Дякую та дуже люблю”, – написала Зоя.

Й хоча, у профілі артиста рідко з’являються фото з дітьми, Олександр вирішив поділитися з шанувальниками цими знімками, зробивши репост допису доньки. У своєму профілі він розмістив кілька кадрів, як старих, так і відносно нових. На цих фотографіях можна прослідкувати, як із роками змінювалися батько та донька. Не секрет, що Зоя виросла справжньою красунею.

Нагадаємо, Зоя є прийомною донькою Олександра Пономарьова. Він удочерив її, коли був одружений з Оленою Мозговою. Він завжди любив її, як рідну та навіть після розлучення з продюсеркою не забув про обов’язки батька. У колишньої пари також є спільна донька Євгенія, яка народилася в березні 1998 року.

Олександр Пономарьов показав, як змінилася його донька
Олександр Пономарьов показав, як змінилася його донька

Нещодавно, Маша Єфросиніна показала людину, яка стала справжнім взірцем для її дітей. За словами зірки, Нана та Олександр довіряють йому безумовно та можуть в будь-який момент звернутися за порадою.

Схожі статті

Як виглядає могила Кузьми Скрябіна: пам’ятник з сірого граніту і справжнє ім’я та прізвище у написі (ФОТО)

Кузьма Скрябін — справжня легенда. Вже 9 років артист не радує нас своїм співом та новими хітами. Але пам'ять про нього жива й досі, тому близькі Скрябіна намагаються належним чином її шанувати.