Після зізнання про проблеми в стосунках Світлана Лобода вийшла на сцену з гіпсом і розповіла, що сталося

Знаменита українська співачка Світлана Лобода здивувала публіку своїм виходом на сцену, адже показалася з гіпсом. Історія його появи ще більш неочікувана.

Лобода виступає на професійній сцені майже 20 років. За цей час вона отримала надзвичайно багатий досвід. Виконавиці вдалося побувати з гастролями і в Європі, і в США, і навіть в арабських країнах. Її шоу завжди відрізнялися експресивністю та складністю, адже артистка навмисне робила ставку не тільки на свій голос, але й на візуальну складову. Хоча на Євробаченні цього не оцінила, артистка тим не менше дуже багато фанатів.

Але подібні речі також мають наслідки. Зокрема складність номерів приводить до двох неприємних моментів: ризик що під час шоу щось піде не так, а також небезпека отримати травму.

Світлана Лобода травмувала руку та розповіла, як це сталося

Світлана Лобода вперше показала, як виглядає її молодша дочка
Світлана Лобода травмувала руку та розповіла, як це сталося

Нещодавно відбулося чергове що артистка, і на сцені вона з’явилася з гіпсом на руці. Як з’ясувалося, напередодні Світлана лобода травмувалася і зламала руку. Але скасувати концерт не могла, адже по-перше це не вплинуло на її голос, а по-друге підводити фанатів артистка не хотіла. Саме тому вона хоча і провела але одразу пояснила що перед собою побачили її шанувальники.

З’ясувалося, що лобода отримала травму під час зйомок кліпу. Після цього команда вмовляла її перенести концертний тур, але вона вирішила, що цього робити не треба. У коментарях фанати одразу відреагували на новину та почали бажати артистів скорого одужання та здоров’я.

Нагадуємо, що 24 лютого Світлана Лобода одразу ж висловила свою позицію, після чого допомогла відновлювати своє рідне місто — Ірпінь. На даний момент вона проживає разом зі своїми дітьми та обранцем в Європі. Був навіть скандал пов’язаний з громадянством артистки. Її звинувачували у тому, що вона нібито відмовилася від українського паспорту, але пізніше Світлана показала свій документ та закликала не вірити пліткам.

Схожі статті

Надя Дорофєєва показала свій животик та заговорила про дитинство: Міша Кацурін втретє стане батьком?

Коли жінка планує стати мамою, вона роздивляється дитячі іграшки та купує ті, які найбільше їй сподобалися. Невже поява Дорофєєвої серед купи м'яких зайчиків свідчить про вагітність зірки?

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк показала дещо нелегальне, що обожнював телеведучий

З якою найбільш серйозною забороною ви стикалися у своєму житті? Ось Христині Горняк, приміром, раптом довелося розбиратися, з якої причини заборонена вона сама, та ще й на державному рівні!