“Гарний і розумний”. 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядає її син-випускник: копія ведучої

Зірковий статус батьків часто впливає на їхніх дітей. На когось він створює тиск, комусь одягає на голову корону. Про свою думку щодо популярності батьків розповів і син ведучої Марічки Падалко.

Телеведуча Марічка Падалко поділилася радісною подією — її старший син, Михайло, закінчив 11-й клас. У свої 17 років він вже показав себе як відповідальний і обдарований молодий чоловік, про що свідчать його численні досягнення. На відео, опублікованому Марічкою, видно, що Михайло виріс справжнім красенем і надзвичайно схожий на свою маму. Ведуча пишається своїм сином і не приховує цього від своїх шанувальників.

На знімках Михайло стоїть поруч з матір’ю, яка обрала для події довгу сукню з квітковим малюнком. Високий, статний юнак уже майже на голову вище за Марічку. А його посмішка та риси обличчя дуже нагадують мамині. Для випускного Михайло вибрав досить простий, але гарний стиль: кросівки, джинси, білосніжна сорочка. Хлопець відомий скромністю й не хоче досягати успіхів в житті, користуючись соціальним капіталом знаменитих батьків.

Марічка Падалко показала відео з сином-випускником
Марічка Падалко показала відео з сином-випускником

Цю позицію юнак доводить не лише словом, але й ділом. Нещодавно Михайло пройшов онлайн-курси зі збирання FPV-дронів та навіть власноруч зробив свою першу “пташку”. Хлопець не планує зупинятися на досягнутому та хоче й надалі розвиватися у сфері любительського виробництва дронів. Також син ведучої після досягнення 18-річчя хотів долучитися до захисту України, як його батько Єгор Соболєв. Але родина вмовила юнака трішки відкласти це питання, зараз зосередившись на інших речах та проєктах.

Марічка Падалко показала відео з сином-випускником
Марічка Падалко показала відео з сином-випускником

Нагадаємо, що Марічка Падалко виховує спільних з Єгором доньок Марію та Катерину. Ведуча нещодавно відвідала й останній дзвінок Маші. Їхня спільна світлина не менше зацікавила шанувальників, оскільки донька навіть більше схожа на зіркову маму, ніж син. Саму ж Марічку завдяки красі та молодості можна сплутати з сестрою Марії, а не з її матусею, якій цьогоріч уже виповнилося 48 років.

Схожі статті

Надя Дорофєєва показала свій животик та заговорила про дитинство: Міша Кацурін втретє стане батьком?

Коли жінка планує стати мамою, вона роздивляється дитячі іграшки та купує ті, які найбільше їй сподобалися. Невже поява Дорофєєвої серед купи м'яких зайчиків свідчить про вагітність зірки?

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк показала дещо нелегальне, що обожнював телеведучий

З якою найбільш серйозною забороною ви стикалися у своєму житті? Ось Христині Горняк, приміром, раптом довелося розбиратися, з якої причини заборонена вона сама, та ще й на державному рівні!