“Гарний і розумний”. 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядає її син-випускник: копія ведучої

Зірковий статус батьків часто впливає на їхніх дітей. На когось він створює тиск, комусь одягає на голову корону. Про свою думку щодо популярності батьків розповів і син ведучої Марічки Падалко.

Телеведуча Марічка Падалко поділилася радісною подією — її старший син, Михайло, закінчив 11-й клас. У свої 17 років він вже показав себе як відповідальний і обдарований молодий чоловік, про що свідчать його численні досягнення. На відео, опублікованому Марічкою, видно, що Михайло виріс справжнім красенем і надзвичайно схожий на свою маму. Ведуча пишається своїм сином і не приховує цього від своїх шанувальників.

На знімках Михайло стоїть поруч з матір’ю, яка обрала для події довгу сукню з квітковим малюнком. Високий, статний юнак уже майже на голову вище за Марічку. А його посмішка та риси обличчя дуже нагадують мамині. Для випускного Михайло вибрав досить простий, але гарний стиль: кросівки, джинси, білосніжна сорочка. Хлопець відомий скромністю й не хоче досягати успіхів в житті, користуючись соціальним капіталом знаменитих батьків.

Марічка Падалко показала відео з сином-випускником
Марічка Падалко показала відео з сином-випускником

Цю позицію юнак доводить не лише словом, але й ділом. Нещодавно Михайло пройшов онлайн-курси зі збирання FPV-дронів та навіть власноруч зробив свою першу “пташку”. Хлопець не планує зупинятися на досягнутому та хоче й надалі розвиватися у сфері любительського виробництва дронів. Також син ведучої після досягнення 18-річчя хотів долучитися до захисту України, як його батько Єгор Соболєв. Але родина вмовила юнака трішки відкласти це питання, зараз зосередившись на інших речах та проєктах.

Марічка Падалко показала відео з сином-випускником
Марічка Падалко показала відео з сином-випускником

Нагадаємо, що Марічка Падалко виховує спільних з Єгором доньок Марію та Катерину. Ведуча нещодавно відвідала й останній дзвінок Маші. Їхня спільна світлина не менше зацікавила шанувальників, оскільки донька навіть більше схожа на зіркову маму, ніж син. Саму ж Марічку завдяки красі та молодості можна сплутати з сестрою Марії, а не з її матусею, якій цьогоріч уже виповнилося 48 років.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.