Ким працює чоловік Наталії Мосейчук і як він виглядає: що приховує особисте життя головної зірки 1+1

Популярна українська телеведуча Наталія Мосейчук веде вельми закритий образ життя, і тим не менш своїх шанувальників не залишила без власної історії кохання.

Наталія Мосейчук — ветеран українського телебачення. Вона застала його розквіт та трансформацію. І хоча сама ведуча працює в інформаційному середовищі, власних фанатів довго залишала взагалі без жодних подробиць про своє життя. Зокрема, досі невідомо, хто був її першим благовірним, від якого вона народила первістка.

Цей шлюб був розірваний ще до того, як Наталія розпочала свою кар’єру в Києві. Тому Мосейчук неодноразово говорила, що не хоче якось зачіпати колишнього.

Наталія Мосейчук показала, як виглядає її другий чоловік

Наталія Мосейчук із чоловіком
Наталія Мосейчук із чоловіком

А от з другим благовірним долі її зводила ледь не десятиліття. Зірці знадобилося близько 10 років для того, щоб розгледіти у цьому чоловікові людину, яка згодом стане для неї надійним плечем. Вони обидва працювали у сфері телебачення, неодноразово зіштовхувалися, але ніякого романтичного підтексту не було. Поки їх не розвела доля, і не звела знову в абсолютно нових умовах.

Ілля не квапився з пропозицією руки та серця. Власне кажучи, у зірок відбувалося все дуже повільно, але якісно. Свою роботу обидва ставлять на перший план. Навіть весілля закохані не відгуляли: зайшли до РАГСу, розписалися та пішли по справах.

У цьому союзі у пари народився молодший син. Зараз Наталія Мосейчук знаходиться в розлуці зі своїми дітьми, адже старший перебуває за кордоном.

Примітно, що Наталя якось зізнавалася, що дуже тішиться, що в неї народилися хлопчики. Мовляв, з ними набагато простіше у вихованні. У своєму інтерв’ю телеведуча зізнавалася, що дівчата потребують більше уваги та виховання, і вона могла б не впоратися з даною задачею. Втім, коментатори не могли погодитися з ведучою.

Також примітно, що зараз Мосейчук активно критикують в мережі за її висловлювання. Сама зірка, імовірніше за все, навіть не бачить даної критики, так як не зареєстрована в соціальних мережах.

Схожі статті

Надя Дорофєєва показала свій животик та заговорила про дитинство: Міша Кацурін втретє стане батьком?

Коли жінка планує стати мамою, вона роздивляється дитячі іграшки та купує ті, які найбільше їй сподобалися. Невже поява Дорофєєвої серед купи м'яких зайчиків свідчить про вагітність зірки?