Маленький принц, який стане справжнім королем: Джамала показала спільні фото з сином до його 4-річчя

Любов матері — це найцінніше та найсильніше почуття, що існує на Землі. І особливо яскраво це демонструє співачка Джамала, яка готова щодня та повністю присвячувати себе власним дітям.

Українська співачка Джамала, яка відома своєю перемогою на Євробаченні 2016 року з піснею “1944”, продовжує радувати своїх шанувальників не лише музикою, а й особистими моментами зі свого життя. 20 червня на своїй сторінці вона поділилася світлинами з молодшим сином Селімом-Гіраєм, який святкував свій четвертий день народження.

Джамала ніжно привітала свого сина з 4-річчям
Джамала ніжно привітала свого сина з 4-річчям

Джамала, справжнє ім’я якої Сусана Джамаладінова, зустріла свого чоловіка Бекіра Сулейманова у 2013 році. Їхній шлюб, укладений у 2017 році, відзначався традиціями кримськотатарського народу, які є важливими для подружжя. Вони виховують трьох синів: старший син Емір-Рахман народився у березні 2018 року, середній Селім-Гірай у червні 2020 року, а нещодавно Джамала народила свого третього принца Аліма.

У своєму дописі на честь дня народження Селіма-Гірая, Джамала написала зворушливі слова, підкресливши, як швидко летить час і як її маленький принц стає дорослішим. Вона впевнена у світлому майбутньому сина та його здатності змінити цей світ на краще. Зірка завжди демонструє неймовірну любов до своїх дітей та дарує їм свою підтримку.

Джамала ніжно привітала свого сина з 4-річчям
Джамала ніжно привітала свого сина з 4-річчям

Підписники Джамали і її колеги по сцені теж приєдналися до привітань. Серед коментарів можна знайти теплі слова від таких знаменитостей, як alyona alyona, Tayanna, Світлана Тарабарова та інших, які висловили свої найкращі побажання маленькому імениннику та його родині.

Також серед нещодавніх дописів можна побачити процес створення кліпу на нову пісню Джамали “Люблю”. Нагадаємо, що зірка знімалася в ньому, бувши вагітною, а складнощів процесу додавали постійні відключення електроенергії. Але співачка жодного дня не припиняла творити та радувати своєю творчістю шанувальників. І вона подякувала Аліму, що він дозволяв матусі виступати, отримувати нагороди та брати участь в інших заходах.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.