Бере від життя все тут і зараз: Влад Яма показав, як живе в США – яхта, океан і все одно, що скажуть люди

Знаменитий український хореограф Влад Яма вийшов на зв'язок з океану та показав, яким життям зажив після еміграції до Сполучених Штатів Америки.

Здавалося, тільки вчора стало відомо, що український хореограф Влад Яма виїхав за кордон, і нікому про це не повідомив. Танцівник зіштовхнувся з серйозною реакцією зі сторони публіки, яка хоча і знала про його любов до Штатів, не очікувала такої стрімкої втечі.

Правду про свій вчинок хореограф зміг розповісти лише через декілька місяців. Вочевидь вже тоді, коли стало зрозуміло, що швидко все не закінчиться, і доведеться продовжувати знаходитися за кордоном.

Але навіть його зізнання про власний вчинок не зробило все простішим. З журналістом, якому Влад розповів про своє місцеположення він розсварився, а публіка зреагувала негативно.

Влад Яма показав, як живе в США

Влад Яма похвалив сам себе
Влад Яма показав, як живе в США – яхта, танці, океан і все одно, що скажуть люди

Зараз хореограф тим не менш проживає свої найкращі дні. Чоловік викладає танці приватно, і зараз вже активно збирає групи. Сім’я знову може подорожувати, і нещодавно побувала в Нью-Йорку, а також насолоджується прогулянками на яхті.

Так, Влад опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показав, як разом з сином підкорює океан на білосніжній красуні.

Нагадуємо, що Влад неодноразово давав коментарі на рахунок своєї втечі. За словами танцівника він почувається набагато кориснішим за кордоном, де він має можливість зібрати кошти на благодійність.

При цьому вельми цікавим елементом у цій історії є активна громадська позиція Влада, який часто критикував своїх співвітчизників за неправильне паркування, дивну поведінку чи порушення. Зараз вже коли його співвітчизники критикують за втечу, Влад дану критику не сприймає, і називає їх хейтерами.

Зокрема перед тим як показати кадри з прогулянки на яхті Влад висловив своє ставлення до людей, які не залишають його в спокої та продовжують написувати коментарі з критикою.

Схожі статті

Майже родичі з Ніною Матвієнко: Соломія Вітвіцька розповіла, що об’єднує її коханого з легендарною артисткою

Знайомитися з історіями життя своїх коханих завжди надзвичайно цікаво. Не відмовилася від такого шансу і Соломія Вітвіцька, відвідавши рідне село та батьківську хату Олексія Ситайла.

Вночі їй не до сну: Ксенія Мішина відправилася на відпочинок ближче до Еллерта та почувається щасливою

Особисте життя Ксенії Мішиної завжди було під прицілом публіки. Зірка кілька разів натякала на можливі стосунки та навіть возз'єднання з Еллертом. Невже для цього акторка відправилася до США?