Єгор Гордєєв забрав Нелю Шовкопляс зі студії Сніданку та припав до неї посеред міста: милиці не перепона

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв забрав Нелю Шовкопляс зі студії та припав до неї посеред міста, і милиці йому не перепона. Як все було?

Скільки Єгор Гордєєв працює разом з нею Шовкопляс, стільки їх підозрюють у романі. І від цих пліток не рятує нічого. Між ведучими виникла певна хімія, яку неможливо нічим побороти і публіка лише сподівається, що колись почує новину про їхні стосунки.

Єгор Гордєєв показав обійми з Нелею Шовкопляс

Цікаво, що їхня історія починалася не багатообіцяюче. Ба більше, здавалося, що журналісти не поладнають, але як це часто буває такі різні люди іноді навіть з полярними поглядами краще всього виглядають та працюють в дуеті. Вони ніби доповнюють одне одного створюючи неповторний тандем.

Телеведучий Єгор Гордєєв розповів про публічну пропозицію руки та серця
Єгор Гордєєв показав обійми з Нелею Шовкопляс

Із часом вони ніби стають все ближчими і ближчими. Варто відмітити, що Неля давно заміжня, і народила від свого коханого чоловіка двох прекрасних діток. Пара переживала складний період 2 з половиною роки тому. Телеведуча розповіла навіть про те, що віднесла заяву на розлучення. Але розлучити їх не встигли, а пара прийняла рішення спробувати помиритися. Зокрема, Неля зізналася, що відвідує психотерапевта.

Єгор Гордєєв тим часом зізнається, що серйозні стосунки його взагалі не цікавлять,. Мовляв, на це немає ні часу, ні ресурсу. Хоча існуємо вірність, що свою обраницю він просто ретельно приховує.

Окрім того нещодавно просто цікавилася у Нелі, чи ревнує її чоловік до Єгора, адже часто вони обіймаються в кадрі, роблять позитивні фото для соціальних мереж, а в коментарях користувачі часто залишають неоднозначні висловлювання стосовно того, що між ведучими може бути роман, і часто це відбувається на їхніх особистих сторінках в Instagram.

 Єгор Гордєєв показав обійми з Нелею Шовкопляс

Шовкопляс заявила, що її чоловік на те, щоб не звертає на це уваги, він взагалі ніяк з цим не стикається. А втім, нещодавно телевізійний дует знову потішив публіку ніжними кадрами, на яких Єгор Гордєєв, попри свої милиці, все одно зміг обійняти не Люша в капля посеред міста.

Схожі статті