Влад Яма зізнався, яке імʼя отримав в Сполучених Штатах: в еміграції звуть не так, як у рідній Україні

Знаменитий український хореограф Влад Яма розповів, яке ім'я отримав під час життя в Сполучених Штатах Америки. Воно немає взагалі нічого спільного з іменем, під яким зірка відомий в Україні.

Влад разом зі своєю сім’єю покинув Україну 2 з половиною роки тому. Хоча ця подорож розпочалася ще наприкінці 2021-го. Сім’я запевняла, що рушила на канікули, але багато хто розумів, що зірка, як і інші знаменитості намагаються якомога довше посидіти за межами України, аби уникнути потенційної небезпеки. Вона настала, але хореограф не сповістив про те, що емігрував.

Про це стало відомо лише через 4 місяці. Влад наважився дати ексклюзивне інтерв’ю, про яке пізніше, бо чогось, пошкодував, адже більше ніяких позитивних коментарів на дива. Тим паче, журналістом він в конфлікті, і поки що не йде на примирення.

Влад Яма розповів про конфуз зі своїм іменем в США

Влад Яма розповів, з ким його звела доля в еміграції
Влад Яма розповів про конфуз зі своїм іменем в США

В Сполучених Штатах Америки, куди зірка насправді багато років мріяв переїхати, він знайшов роботу, і зараз займається викладанням хореографії у студіях, в приватному порядку або з групами.

Його син швидко адаптувався до нових реалій, а дружина з часом повернулася до блогерської діяльності, і також тішить публіку своїм контентом. Безумовно, городина набагато швидше змогла звикнути до життя в еміграції, адже неодноразово бувала США. І тим не менш, стаються казуси та конфузи.

Нещодавно зірка розповів про смішну ситуацію яка з ним сталася. Хореограф опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото, на якому показав чек з кав’ярні. Як відомо, у багатьох закладах до клієнтів звертаються за іменем, щоб знати, кому яка кава належить. Це набагато зручніше, коли є великий потік людей, барістам необхідно все запам’ятати і не переплутати.

Влад Яма розповів про конфуз зі своїм іменем в США

Однак, в одній із кав’ярень Влад отримав ім’я Лот. Судячи з усього, чоловік вирішив не просто випити кави, а ще й поїсти, адже вказано, що Влад буде з їжею у закладі, а також вчиці вказано, що він придбав їжу.

Схожі статті