Після втечі за кордон Влад Яма розповів, хто ускладнює йому життя в Сполучених Штатах: вже хоче додому?

Після втечі за кордон Влад Яма розповів, хто ускладнює йому життя в Сполучених Штатах. Невже після переїзду своєї мрії хореограф вже хоче додому?

Влад Яма проживає в Сполучених Штатах Америки вже 2 з половиною роки. Але з цією країною він познайомився вже давно і доволі близько. Адже кожні зимові канікули разом з дружиною та сином їздив у Флориду, де міг відпочивати близько місяця.

Зірка неодноразово говорив про те, що дуже хоче перебратися в Штати, але зізнався, що не може собі дозволити такої розкоші через кар’єру в Україні.

Влад Яма розповів, через які випробування проходить в США

Влад Яма в пошарпаному одязі заявив про своє повернення
Влад Яма розповів, через які випробування проходить в США

Доля повернулася неочікуваним чином і Влад забрав сім’ю та рушив назустріч новому життю в Маямі. Тим не менш, з батьківщиною він зв’язку не розриває. Зірка продовжує вести свої соціальні мережі, спілкуються здебільшого українською і говорить про те, що хотів би повернутися.

Тим не менш, за увесь цей час він жодного разу не був на батьківщині, а на звинувачення у втечі зазвичай відповідає, що почувається набагато кориснішим саме в Штатах, де в нього є можливість зібрати достатньо коштів та направити їх на благодійність.

Цікаво, що образ життя тільки ви міграції абсолютно не змінився, як це зазвичай буває. І інколи Влад сам собі ускладнює життя.

Так, кругом взяв участь у черговому забігу, а наступного дня поскаржився на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що це далося йому нелегко.

Влад Яма розповів, через які випробування проходить в США

Вчора було складно як ніколи, але треба відновлюватися, — зізнався хореограф у своєму блозі.

Нагадуємо, що хореографа також неодноразово критикували і його колеги по цеху. Але взялися вони за це далеко не одразу. Втім, знаходилися і лояльні зірки. Наприклад, Юрій Горбунов зізнався, що поважає рішення артиста залишитися з сім’єю та захистити її. І окрім того заявив, що не думає, що Влад колись повернеться до України. Мовляв, пройшло занадто багато часу.

Схожі статті

Народила третього та знову вагітна: Джамала розповіла, з чим мала справу у перші місяці виношування дитини

Перші місяці вагітності для багатьох жінок є найскладнішими. Особливо коли доводиться проходити через усе в непростих умовах, в яких живе країна. І Джамала є однією із таких молодих матусь.

“Настя краще збереглася”: підписники 43-річного Потапа здивувалися, наскільки постарів популярний продюсер

Старість часто підкрадається до людини дуже непомітно. Багатьом з нас хочеться побороти цей процес та виглядати в очах людей молодшими за число в паспорті. Не став виключенням і Потап.

Григорій Решетнік вперше розповів, як інцидент з його загубленим сином відобразився на дитині: “Переживає”

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік вперше розповів, як інцидент з його загубленим сином відобразився на дитині. Виявляється наймолодший спадкоємець добре все запам'ятав.