“Серце наповнюється щастям”: 47-річна Камалія у компанії екс-чоловіка Захура показалася на важливому заході

Відома українська артистка Камалія разом зі своїм колишнім чоловіком, бізнесменом Мохаммадом Захуром, підтримали своїх дівчаток на важливих змаганнях.

Українська співачка Камалія,  після розлучення з чоловіком, повернулася до України, а ось її колишній залишився жити у Лондоні. Діти сімейства проживають з Захуром. Проте, артистка не може протриматися тривалий час без своїх донечок тому, часто навідується до них в гості. Нещодавно, жінка показала, як виглядає маєток Мохаммада в Англії.

Наразі, у фотоблозі зірки з’явився новий допис. Камалія показала, як проводить час зі своїми донечками та колишнім. У Арабелли та Мірабелли кінець навчального року, тож у Лондоні проходять традиційні змагання з легкої атлетики між учнями. Артистка буде пишається, що її діти з задоволенням приймають участь у подібних заходах та залюбки підтримує їх в усіх починаннях.

“З такою материнською радістю та гордістю спостерігаю, як мої дівчатка активно беруть участь у цих змаганнях! Вони такі молодці”, – написала жінка.

Камалія показала, чим займаються її донечки у Лондоні
Камалія показала, чим займаються її донечки у Лондоні

Підтримали донечок Камалія прийшла не сама, а у компанії свого колишнього чоловіка. Загалом, вони досить багато часу проводять разом. Дуже добре, що пара змогла залишитися у гарних стосунках та залишилися для дітей адекватними та люблячими батьками. На відео видно, що родина справді отримує задоволення спільного дозвілля.

“Кожного разу, коли бачу їхнє прагнення та зусилля, моє серце наповнюється щастям. Люблю вас, мої маленькі спортсменки”, – зазначила співачка.

Камалія показала, чим займаються її донечки у Лондоні
Камалія показала, чим займаються її донечки у Лондоні

Нагадаємо, Камалія та Захур розлучилися у 2022 році. Про причини такого рішення вони не розповідають. Проте, у мережі ходять чутки, що виною всьому суперечки співачки зі старшою донькою бізнесмена.

Схожі статті