Тоня Матвієнко не стала ходити навколо та показала, який Арсен Мірзоян у реальному житті: “З характером”

Тоня Матвієнко не стала ходити навколо та показала, який її чоловік Арсен Мірзоян у реальному житті. Виявляється, зірка проявляє себе зовсім інакше поза сценою.

Арсен Мірзоян одразу ж полюбився публіці за свою простоту та близькість до народу. Неодноразово у сюжетах на телебаченні розповідали про те, що Арсен досить довго стояв на місці, маючи великий музичний талант, і неодноразово його просили все ж таки ризикнути, поїхати до столиці та спробувати себе у вокальному шоу, яке можу відкрити двері до шоу-бізнесу.

Врешті-решт, це сталося. Його дружина та діти залишилися в рідному місті, а він рушив підкорювати музичну індустрію. Але разом з нею він підкорив і серця дочки душі української пісні Ніни Митрофанівни Матвієнко.

Тоня не стала робити із шлюбу Арсена велику перепону, і хоча її мати була проти цих стосунків, вона гнула свою лінію, і врешті-решт таки добилася свого: після тривалих спільних гастролей з Арсеном стала його дружиною.

Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян виглядає у звичайному житті

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв'язок з колишньою і першою
Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян виглядає у звичайному житті

Незабаром у них народилася спільна дочка Ніна. Ставалися і кризи, але також було багато щасливих моментів. 2022-го Тоня була вимушена евакуюватися разом з донькою до Португалії, а потім приїхала до Великобританії. Весь час Андріан залишався в Україні, і навіть зараз підтримує захисників.

Чоловік час від часу виходить на звʼязок саме від них. Але знаходиться час і для благодійних концертів. Судячи з усього, саме на нього нещодавно пара рушила разом. Зокрема, Тоня опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий знімок, на якому показала, як Арсен виглядає в реальному житті. Виявляється, Мірзоян любить футболки зі смішними написами.

Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян виглядає у звичайному житті

У світі моди такі речі являються моветоном, однак, виконавцю все одно, так само як і великій кількості інших людей, які все ж таки обирають себе  а не тренди.

Схожі статті