Не тільки довгі ноги, а ще і рівні руки: Леся Нікітюк показала, як класно вміє готувати равіолі з лисичками

Леся Нікітюк чудово вміє підтримувати настрій на знімальному майданчику, завдяки чому вона стала улюбленицею мільйонів українців. Але це далеко не всі таланти популярної телеведучої!

Телезірки часто сприймаються аудиторією, як представники зовсім іншого світу. Світу, де немає турбот та буденних обов’язків, але є величезне вікно можливостей та купа помічників, які готові максимально полегшити життя. У деяких моментах це, звісно, правда. Та все ж багато в чому знаменитості — просто люди.

Єгор Гордєєв, наприклад, може так само травмуватися, буденно вішаючи штори, Наталя Могилевська теж займається розсадою, а Джамала — разом з усіма страждає від регулярних вимкнень електроенергії. Ось і Леся Нікітюк показала, що її ніхто не годує з золотої ложки, а дбає ведуча про себе самостійно.

Леся Нікітюк показала, що готує не гірше шеф-кухарів
Леся Нікітюк показала, що готує не гірше шеф-кухарів

Найцікавіше те, що телеведуча дуже добре вміє готувати! Навіть для людини з менш насиченим графіком така здібність та наявність відповідного бажання є дуже цінними. А Леся, при цьому, активно займається громадською діяльністю та розвиває свою кар’єру. Але готує вона не просто омлет, а равіолі з лисичками.

Якщо ви виступаєте виключно за українську кухню та не знаєте таких іноземних назв, то найближчим відповідником цієї італійської страви в українській кухні є пельмені та вареники. А ось у варениках Леся розбирається дуже добре! У такому костюмі телеведуча знялася в одному з випусків нового 13 сезону шоу “Хто зверху?”, який вже за кілька місяців з’явиться в ефірі Нового каналу.

Леся Нікітюк показала, що готує не гірше шеф-кухарів
Леся Нікітюк показала, що готує не гірше шеф-кухарів

Крім кулінарних талантів та здібностей телеведучої Леся може похвалитися також чудовим почуттям гумору та неповторною красою! Нікітюк дуже пишається, що у неї все своє. Хоча свого часу вона хотіла зробити корекцію форм, але її коханий був проти.

Звісно, може так статися, що це просто жарти ведучої. Про свої стосунки дівчина також часто просто віджартовується. Але в чому можна не сумніватися, так це в тому, що Леся — справжній скарб для будь-якого хлопця, незалежно від того, є він уже в неї чи лише буде.

Леся Нікітюк показала, що готує не гірше шеф-кухарів
Леся Нікітюк показала, що готує не гірше шеф-кухарів

Схожі статті

Густа шевелюра і східні нотки у зовнішності: як виглядає молодший син Ірини Білик, не схожий на Скрябіна

Наше життя переповнене різноманітними емоціями. Приємними й не дуже. Ірина Білик розповіла, які почуття зараз переживає її молодший син Табріз та чим вони нагадують співачці її саму.