Влад Яма змінив обстановку через 2 роки життя в Сполучених Штатах Америки і засвітився в Карпатах: “На базі”

Після виїзду за кордон Влад Яма все-таки змінив обстановку через 2 роки життя в Сполучених Штатах Америки і засвітився в Карпатах. Де зараз знаходиться зірка?

Хоча Влада Я немає в Україні більше двох років, погляди його все одно не уникають. Публіка ретельно слідкує за кожним його кроком, встигає критикувати та дивуватися. Хореограф свою чергу намагається захищати себе, свою позицію, і не зачиняє двері для повернення на батьківщину, хоча її настирливо намагаються для нього закрити.

Зокрема, Влад постійно згадує про те, як йому було добре в Україні, на рідному Запоріжжя та в столиці Києві. На свій захист зірка завжди говорить про те, що почувається набагато кориснішим в Штатах, де він може зібрати гроші та направити їх для захисників.

Влад Яма показав, як сумує за Україною в еміграції в США

Влад Яма розповів, через які випробування проходить в США
Влад Яма показав, як сумує за Україною в еміграції в США

Публіка по-різному ставиться до подібних заяв. Хтось намагається підтримувати хореографа і демонструє абсолютно впевненість у тому, що чоловік все ж таки любить свою батьківщину і повернеться до України. Хтось навпаки критикує, і погоджується з багатьма колегами зірки у тому, що насправді Влад взагалі не збирається повертатися.

Тим часом сам танцівник нещодавно вирішив зайвий раз нагадати, що бачить Україну повсюди. Наприклад, днями він опублікував кадр магазину, а на якому була закріплена картка зі словом “Карпати”, що було написано латиницею.

Влад Яма показав, як сумує за Україною в еміграції в США. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що Юрій Горбунов у своєму інтерв’ю зізнавався, ніби вважає, що насправді його колега по цеху не повернеться зі Сполучених Штатів Америки, так як дуже давно мріяв туди переїхати, і окрім того встиг адаптуватися та повністю звикнути до нового життя. Неля Шовкопляс навпроти нещодавно заявила, що хореограф досі перебуває у переліку тих знаменитостей, які намагаються зберегти своїх шанувальників усіма можливими методами, а отже розраховують продовжувати заробляти гроші в Україні.

Схожі статті

Густа шевелюра і східні нотки у зовнішності: як виглядає молодший син Ірини Білик, не схожий на Скрябіна

Наше життя переповнене різноманітними емоціями. Приємними й не дуже. Ірина Білик розповіла, які почуття зараз переживає її молодший син Табріз та чим вони нагадують співачці її саму.