“Зростом майже з маму”: Марічка Падалко показала 13-річну доньку Катрусю після розлуки — жили на 2 країни

Після 24 лютого 2022 року багато рідних людей змушені були роз'їхатися по різних куточках світу. Спіткала ця ситуація і сім'ю Марічки Падалко. Але нарешті телеведуча змогла возз'єднатися з дітьми.

Серед українських телеведучих не багатьом роками вдається зберігати чудову репутацію та нескінченну любов аудиторії. Однією з них є Марічка Падалко, чия краса, доброта, щирість та професіоналізм зачаровують. Зі своїм чоловіком вона є прикладом того, яким повинно бути справжнє кохання. А її діти демонструють, що навіть з популярними батьками можна вирости простими, хорошими та чуйними людьми без корони на голові.

Разом з Єгором Соболєвим Марічка виховує старшого сина Михайла, а також доньок Марію та наймолодшу Катерину. Телеведуча регулярно демонструє спільні світлини з дітьми. Нещодавно вона відвідала останній дзвоник Марії, на якому здивувала схожістю з донькою, та випускний сина.

Марічка Падалко показала, як виросла її донька
Марічка Падалко показала, як виросла її донька

Михайло, до слова, зараз захоплюється любительською збіркою дронів та вивченням військової справи. Він навіть планував після досягнення 18-річчя долучитися до лав захисників, куди уже давно вступив його тато. Але батьки вмовили хлопця тимчасово відкласти це рішення та зосередитися на інших справах, якими він може бути корисним країні.

Довгий час поруч з Марічкою були лише старші діти. Молодша Катруся з осені 2022 року знаходилася в Празі. Але нарешті вона повернулася до України, чим дуже потішила маму, яка надзвичайно скучила за донечкою. За півтора року Катя дуже виросла та майже наздогнала Марічку. А середня донька Марія зараз стала найнижчою у сім’ї Падалко, оскільки Михайло та його батько мають досить високий зріст.

Марічка Падалко показала, як виросла її донька
Марічка Падалко показала, як виросла її донька

Телеведуча зазначає, що непрості часи, через які проходить наша країна, дали можливість зрозуміти, що насправді є важливим для щастя. Марічка дуже чекає на перемогу, щоб разом з чоловіком відправитися до Праги та пробігти півмарафон у знак подяки чехам за їхню допомогу українцям та Україні, яку вони продовжують надавати й досі.

Схожі статті

Густа шевелюра і східні нотки у зовнішності: як виглядає молодший син Ірини Білик, не схожий на Скрябіна

Наше життя переповнене різноманітними емоціями. Приємними й не дуже. Ірина Білик розповіла, які почуття зараз переживає її молодший син Табріз та чим вони нагадують співачці її саму.