Нові таланти: молодша на 16 років дружина Остапчука перейшла на новий рівень приготування сніданків – рецепт

Молодша на 16 років дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська перейшла на новий рівень приготування сніданків і показала свій неймовірний рецепт.

Складається враження, що Володимир Остапчук нарешті зміг знайти своє кохання, адже його нова дружина має надзвичайне почуття гумору, приймає себе, вміє спілкуватися з аудиторією і завжди має гостреньку відповідь для нахаб.

Сам ведучий також вже неодноразово говорив про те, що почувається неймовірно щасливим. Навіть доходило до того, що Володимир ділився найсоковеннішими таємницями їхніх стосунків.

Дружина Володимира Остапчука показала, як готує сирники вдома

Катя Полтавська похвалилася стильним подарунком від Остапчука
Дружина Володимира Остапчука показала, як готує сирники вдома

Катерина в свою чергу здебільшого любить поділитися чимось менш значущим, але дуже смішним. Наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram сніданок, який подала на стіл для себе та чоловіка Володимира. І одразу ж дала зрозуміти, що це зовсім не її надзвичайні таланти.

Катерина в черговий раз вирішила посміятися зі своїми підписниками та показала упаковку із готовим тістом для сирників, які необхідно просто розкласти на пательні та підсмажити. З цією задачею вона впоралася фантастично. А на тарілці вироби виглядали так, наче їх приготували вдома професійні господині.

 Дружина Володимира Остапчука показала, як готує сирники вдома

Нагадуємо, що про весілля Володимира та Катерина стало відомо півтора роки тому. Новини майже зівпали з повідомленням про те, що Володимир розлучається зі своєю другою дружиною Христиною Горняк, з якою він перебував у шлюбі всього 3 роки. Досі залишається загадкою, що послужило причиною для розставання, але не так давно Христина натякала на те, що виявляється Катерина з’явилася в їхньому житті раніше, ніж між подружжям виникла проблема.

Зокрема, зараз між екс-закоханими продовжується боротьба навколо їхнього спільного будинку, який вони колись планували побудувати для себе та своїх дітей.

Схожі статті

Густа шевелюра і східні нотки у зовнішності: як виглядає молодший син Ірини Білик, не схожий на Скрябіна

Наше життя переповнене різноманітними емоціями. Приємними й не дуже. Ірина Білик розповіла, які почуття зараз переживає її молодший син Табріз та чим вони нагадують співачці її саму.