Ектор в повній темряві, Міхалич запускає генератор: як знімається новий сезон “МастерШеф” без світла

Відсутність електроенергії впливає на всі сфери нашого життя, включно з розважальною. Але автори "МастерШеф" завжди знаходять світло, щоб нести його та хороший настрій своїм шанувальникам.

Створення розважальних проєктів за тих умов, в яких зараз живе країна, може здаватися дивним. Але зокрема завдяки цьому тисячі людей мають змогу продовжувати працювати, економіка в державі залишається стабільною, а мільйони українців можуть хоча б раз на тиждень відірватися від викликів та складнощів сучасного життя, насолодившись новим випуском улюбленого шоу.

Одним з найпопулярніших проєктів на українському телебаченні вже багато років залишається “МастерШеф”. Це кулінарне шоу не лише розважає, а також надихає тисячі людей. Багато українців повірили в себе, у власні сили та почали готувати, працювати на кухні завдяки проєкту на СТБ. Дехто із глядачів згодом сам прийшов на кастинг та навіть завоював перемогу, як учасниця 13 сезону Аліна Бурик.

Судді та учасники 13 сезону МастерШеф на суперфіналі
Судді та учасники 13 сезону МастерШеф на суперфіналі

Крім того, “МастерШеф” виконує ще 2 важливі місії: намагається підняти загальний рівень кулінарії в країні та, що найголовніше, популяризувати українську кухню. Але після 24 лютого втілювати в життя всі ці плати стало значно складніше. Чим далі, тим більше перепон з’являлося для авторів. Однією з головних стала постійна відсутність електроенергії в павільйоні.

Але вперше з цією складністю творці стикнулися ще у 4 сезоні “Професіоналів”. На додаток, тоді ще однією перепоною була відсутність зв’язку, який сьогодні майже всюди отримав якісне резервне живлення. Тому працівникам проєкту доводилося спускатися в метро, щоб просто перевірити свій робочий графік та уточнити, коли необхідно відправлятися на знімання.

МастерШеф відповідає на питання підписників
МастерШеф відповідає на питання підписників

Враховуючи обставини, телеканал СТБ знайшов єдиний можливий вихід. Зараз павільйон “МастерШеф” вже давно має резервне живлення у вигляді потужного генератора. Його вистачає, щоб повністю забезпечити потреби знімальної команди та учасників на конкурсах.

До речі, змагання на проєкті нерідко зосереджені навколо певних обмежень: скромний набір продуктів, закритий доступ до девайсної, урізаний час на приготування. Але оскільки українці зараз часто вимушені економити електроенергію та навіть обходитися без неї, автори “МастерШеф” додали відповідні конкурси для учасників нових сезонів.

Конкурс з лімітом електроенергії. Джерело: YouTube-канал МастерШеф
Конкурс з лімітом електроенергії. Джерело: YouTube-канал МастерШеф

Нагадаємо, що знімання “МастерШеф-14” знаходяться в активній фазі та наближаються до кінця. Ольга Мартиновська навіть розкрила місяць, коли найулюбленіше кулінарне шоу знову повернеться на екрани — серпень. Тобто чекати залишилося зовсім трішки.

Схожі статті

Оля Полякова показала ідеальний капелюшок, що неодмінно потрібен у літньому гардеробі: скільки такий коштує?

Українська співачка Оля Полякова впевнена, що головний убір не тільки захищає від сонця у літню спеку, а й може стати влучним доповненням до вашого образу. Щоправда, такий аксесуар не всім по кишені.