Ектор в повній темряві, Міхалич запускає генератор: як знімається новий сезон “МастерШеф” без світла

Відсутність електроенергії впливає на всі сфери нашого життя, включно з розважальною. Але автори "МастерШеф" завжди знаходять світло, щоб нести його та хороший настрій своїм шанувальникам.

Створення розважальних проєктів за тих умов, в яких зараз живе країна, може здаватися дивним. Але зокрема завдяки цьому тисячі людей мають змогу продовжувати працювати, економіка в державі залишається стабільною, а мільйони українців можуть хоча б раз на тиждень відірватися від викликів та складнощів сучасного життя, насолодившись новим випуском улюбленого шоу.

Одним з найпопулярніших проєктів на українському телебаченні вже багато років залишається “МастерШеф”. Це кулінарне шоу не лише розважає, а також надихає тисячі людей. Багато українців повірили в себе, у власні сили та почали готувати, працювати на кухні завдяки проєкту на СТБ. Дехто із глядачів згодом сам прийшов на кастинг та навіть завоював перемогу, як учасниця 13 сезону Аліна Бурик.

Судді та учасники 13 сезону МастерШеф на суперфіналі
Судді та учасники 13 сезону МастерШеф на суперфіналі

Крім того, “МастерШеф” виконує ще 2 важливі місії: намагається підняти загальний рівень кулінарії в країні та, що найголовніше, популяризувати українську кухню. Але після 24 лютого втілювати в життя всі ці плати стало значно складніше. Чим далі, тим більше перепон з’являлося для авторів. Однією з головних стала постійна відсутність електроенергії в павільйоні.

Але вперше з цією складністю творці стикнулися ще у 4 сезоні “Професіоналів”. На додаток, тоді ще однією перепоною була відсутність зв’язку, який сьогодні майже всюди отримав якісне резервне живлення. Тому працівникам проєкту доводилося спускатися в метро, щоб просто перевірити свій робочий графік та уточнити, коли необхідно відправлятися на знімання.

МастерШеф відповідає на питання підписників
МастерШеф відповідає на питання підписників

Враховуючи обставини, телеканал СТБ знайшов єдиний можливий вихід. Зараз павільйон “МастерШеф” вже давно має резервне живлення у вигляді потужного генератора. Його вистачає, щоб повністю забезпечити потреби знімальної команди та учасників на конкурсах.

До речі, змагання на проєкті нерідко зосереджені навколо певних обмежень: скромний набір продуктів, закритий доступ до девайсної, урізаний час на приготування. Але оскільки українці зараз часто вимушені економити електроенергію та навіть обходитися без неї, автори “МастерШеф” додали відповідні конкурси для учасників нових сезонів.

Конкурс з лімітом електроенергії. Джерело: YouTube-канал МастерШеф
Конкурс з лімітом електроенергії. Джерело: YouTube-канал МастерШеф

Нагадаємо, що знімання “МастерШеф-14” знаходяться в активній фазі та наближаються до кінця. Ольга Мартиновська навіть розкрила місяць, коли найулюбленіше кулінарне шоу знову повернеться на екрани — серпень. Тобто чекати залишилося зовсім трішки.

Схожі статті

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.