Сталося на вулиці із самого ранку: 36-річна Леся Нікітюк довела, що критика в інтернеті — це не найгірше

Смачний сніданок на свіжому повітрі в чудовій компанії. Що може піти не так? Леся Нікітюк вирішила на власному прикладі продемонструвати, що неприємні сюрпризи можуть з'явитися дуже неочікувано.

Ніхто не любить хейт в інтернеті, окрім самих хейтерів, які його і розповсюджують. Але життя непередбачуване, тому обіс*ати можуть не тільки в мережі, але також наживо. Саме з такою ситуацією довелося стикнутися Лесі Нікітюк! Втім, в цьому випадку мова йде про буквальний процес, який скоїла пташечка. Хоча, звісно, це теж неприємно.

Але Леся не була б Лесею, якби не пожартувала навіть над такою ситуацією. У відповідях на сторіс їй написали, що такий “пташиний подарунок” — це до грошей. Тоді Нікітюк вирішила показати сосиску досить двозначної форми та запитати, до чого трапилася їй вона. Але й на таке питання у підписників знайшлася відповідь — це значить, що грошей буде багато.

Леся Нікітюк розповіла, яка її спіткала неприємність
Леся Нікітюк розповіла, яка її спіткала неприємність

До слова, зараз телеведуча знаходиться в Одесі, звідки ділиться різноманітними цікавими моментами. Але попереджаємо, що людям на дієті краще тимчасово утриматися від того, щоб відвідувати соціальні мережі Лесі. Зірка показала, як вона відправляється, щоб купити собі сніданок, демонструє ягоди, фрукти, сири, рибку та купу інших смаколиків.

Леся Нікітюк показала одеську кухню
Леся Нікітюк показала одеську кухню

Вже за кілька годин Нікітюк хизується накритим столом. Полуниця та черешні, кілька видів сиру та солена рибка, авокадо та овочевий салат. Ну, вже згадані чудернацького вигляду сосиски також присутні на цьому по-одеськи багатому столі.

Скромний обід Лесі Нікітюк в мальовничій Одесі
Скромний обід Лесі Нікітюк в мальовничій Одесі

До слова, саме з Одеси родом менеджер та за сумісництвом подруга Лесі — Юлія Коваль. Телеведуча дуже ніжно та тепло привітала близьку людину та написала, що мріє колись зустрітися з нею в Одесі, щоб весело відпочити, як вони вміють.

Леся Нікітюк привітала подругу з днем народження
Леся Нікітюк привітала подругу з днем народження

Зараз красуні складає компанію таємничий Олексій, сміх якого можна було почути за кадром, коли Нікітюк з характерним для себе почуттям гумору коментувала, що у неї на столі. Цього ж чоловіка Леся попросила відкрити шампанське, яке також можна було помітити в кадрі.

Схожі статті

Оля Полякова показала ідеальний капелюшок, що неодмінно потрібен у літньому гардеробі: скільки такий коштує?

Українська співачка Оля Полякова впевнена, що головний убір не тільки захищає від сонця у літню спеку, а й може стати влучним доповненням до вашого образу. Щоправда, такий аксесуар не всім по кишені.