Як виглядає вдівець Руслани Писанки? Бізнесмен, який пам’ятає кохану і не готовий віддати своє серце іншій

Як виглядає вдівець Руслани Писанки? Бізнесмен пам'ятає кохану і не готовий віддати своє серце іншій. Хоча чоловік має можливість пошукати своє щастя знову, для нього все інакше.

Історія кохання Ігоря та Руслани дійсно дивовижна. Чоловік до останнього не вірив, що в мережі познайомився саме з зіркою, і розумів, що це обман, але все одно вирішив піти назустріч та спробувати схопити удачу за хвіст. Руслана змусила його чекати не одну годину, і не тому що так показувала свій характер, а тому що забула.

Сильне бажання чоловіка її побачити та терпіння, яке він продемонстрував підкорило серце артистки, і вона рушила до нього, здивувавши чоловіка до глибини душі. Він дійсно не очікував зустріти саме Руслану.

Вдівець Руслани Писанки показав, як виглядає зараз

Як виглядає пам'ятник Руслані Писанці
Вдівець Руслани Писанки показав, як виглядає зараз

З тих пір в них неабияк закрутилося. Пара почала жити разом, незабаром взялася за будівництво спільного будинку, і навіть спробувала себе у ролі батьків у цьому шлюбі, адже син Ігоря деякий час проживав разом з ними.

Як відомо, Руслана не мала дітей і у своєму останньому інтерв’ю телебаченню зізнавалася, що на цей рахунок сильно не переживає, прийняла волю небес і не хоче йти проти неї. Примітно, що на той момент вона вже втратила свого брата від онкології, а її матір хворіла на рак. Хто б міг подумати, що і сама Руслана захворіє.

Ісаков зізнався, що дружина до останнього його обманювала, запевнявше, що вона одужає. Хоча сама прекрасно знала, що це не так. Він вже так сильно їй довіряв, що навіть і не думав про обман. Після її смерті в будинку нічого не змінилося. Ігор зізнається, що хоче зберегти ефект її присутності і для цього підтримує належний порядок. В його житті іншої жінки не з’явилося. І навряд це можливо, адже Руслану перевершити просто не можна.

Однак, він не самотній: у житті бізнесмена є близькі друзі, які його підтримують, куми, синочок, а також власне діло, яким він зайнятий. Півроку тому чоловік також зробив для своєї покійної дружини пам’ятник, та переніс її до рідних. Зараз Руслана знаходить спокій поруч з матір’ю та братом.

Схожі статті

Поповнення в сім’ї можна не очікувати: 34-річна Надя Дорофєєва показала, чи вагітна таки від Кацуріна

Безліч шанувальників мріють про поповнення у прекрасній парі Міші Кацуріна та Наді Дорофєєвої. Але, схоже, співачка поки не готова стати мамою, на що вона дуже чітко вказує у новій публікації.

Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж за Сергія Притулу: навіть Фреймут і Леся Нікітюк поруч не стоять

Завдяки своїй доброті та порядності, чудовому почуттю гумору та успішності Сергій Притула завжди був одним з найпопулярніших чоловіків України. Та лише двоє жінок змогли достукатися до серця шоумена.