“Ти або сюди, або туди”: Єгор Гордєєв показав, чим займається з Нелею Шовкопляс в перерві між ефірами

У кожного з нас речі, які ми повторюємо регулярно. І приємні, і рутинні. Те, що разом постійно роблять Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс, точно можна віднести в категорію приємних речей.

У цьому світі є те, що обожнюють майже всі навколо. Щось таке ніжне, приємне та цікаве, без чого багато людей не усвідомлюють свого життя. Звісно ж, ми говоримо про тварин. Ці гарні й милі створіння здатні подарувати нам радість, а іноді навіть підтримку. Та через умови, в яких живе наша країна, все частіше потрібна саме підтримка для тваринок від людей.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, що вони роблять разом
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, що вони роблять разом

Популярні телеведучі Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс розповідають про це своїй аудиторії. Щосереди вони розповідають про милих песиків, які шукають дім. Цього разу ведучі показали глядачам Мосю, Кулю та зовсім маленьку Джекі. Остання, на відміну від ведучих, зовсім не звикла до уваги телекамер. Тому вона вирішила заховатися від усіх під Мосю.

“Ти або сюди, або туди”, — звернувся Гордєєв до Джекі, яка розвеселила його своєю поведінкою

Єгор зазначає, що глядачі “Сніданку з 1+1” надзвичайно допомогли ведучим та телеканалу з прищепленням культури ставлення до тварин. Сама завдяки підтримці аудиторії минулого року вдалося інвестувати у відкриття нового будиночку для наших пухнастих друзів. Єгор, а також його колеги Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін та Людмила Барбір дуже вдячні всім за підтримку та наголошують, що без глядачів такі проєкти були б неможливими.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, що вони роблять разом
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, що вони роблять разом

До слова, телеведучі не тільки закликають допомагати тваринам, а й роблять це особисто. У більшості працівників каналу 1+1 є вже по кілька власних улюбленців. Декого з них телезірки рятували особисто. Про одну з таких історій розповідала Неля Шовкопляс, як зі своєю сім’єю вона допомогла кошенятку, у якого без них не залишалося жодного шансу.

Пухнасті друзі є також у Єгора Гордєєва. Приміром, він регулярно ділиться смішними фото свого кота, який завжди має дуже поважний вигляд. А ще одного разу Гордєєву випав шанс “попросити автограф” у самого пса Патрона! Але ця ідея малюку не дуже сподобалася.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, що вони роблять разом
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, що вони роблять разом

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.