“Ти або сюди, або туди”: Єгор Гордєєв показав, чим займається з Нелею Шовкопляс в перерві між ефірами

У кожного з нас речі, які ми повторюємо регулярно. І приємні, і рутинні. Те, що разом постійно роблять Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс, точно можна віднести в категорію приємних речей.

У цьому світі є те, що обожнюють майже всі навколо. Щось таке ніжне, приємне та цікаве, без чого багато людей не усвідомлюють свого життя. Звісно ж, ми говоримо про тварин. Ці гарні й милі створіння здатні подарувати нам радість, а іноді навіть підтримку. Та через умови, в яких живе наша країна, все частіше потрібна саме підтримка для тваринок від людей.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, що вони роблять разом
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, що вони роблять разом

Популярні телеведучі Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс розповідають про це своїй аудиторії. Щосереди вони розповідають про милих песиків, які шукають дім. Цього разу ведучі показали глядачам Мосю, Кулю та зовсім маленьку Джекі. Остання, на відміну від ведучих, зовсім не звикла до уваги телекамер. Тому вона вирішила заховатися від усіх під Мосю.

“Ти або сюди, або туди”, — звернувся Гордєєв до Джекі, яка розвеселила його своєю поведінкою

Єгор зазначає, що глядачі “Сніданку з 1+1” надзвичайно допомогли ведучим та телеканалу з прищепленням культури ставлення до тварин. Сама завдяки підтримці аудиторії минулого року вдалося інвестувати у відкриття нового будиночку для наших пухнастих друзів. Єгор, а також його колеги Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін та Людмила Барбір дуже вдячні всім за підтримку та наголошують, що без глядачів такі проєкти були б неможливими.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, що вони роблять разом
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, що вони роблять разом

До слова, телеведучі не тільки закликають допомагати тваринам, а й роблять це особисто. У більшості працівників каналу 1+1 є вже по кілька власних улюбленців. Декого з них телезірки рятували особисто. Про одну з таких історій розповідала Неля Шовкопляс, як зі своєю сім’єю вона допомогла кошенятку, у якого без них не залишалося жодного шансу.

Пухнасті друзі є також у Єгора Гордєєва. Приміром, він регулярно ділиться смішними фото свого кота, який завжди має дуже поважний вигляд. А ще одного разу Гордєєву випав шанс “попросити автограф” у самого пса Патрона! Але ця ідея малюку не дуже сподобалася.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, що вони роблять разом
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, що вони роблять разом

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.