“Малюка мені принесе не лелека”: Ектор Хіменес-Браво розповів, від кого отримав приємний подарунок

Що ви очікуєте побачити зранку на власному порозі? Піцу? Малюка? Може лелеку, яка вам це все принесла? Ектор Хіменес-Браво продемонстрував, який сюрприз чекав на нього вдома.

Приємні сюрпризи! Хто з нас їх не любить? Навіть найменш емоційна людина, яка стверджує, що неочікувані речі її не радують, хоче принаймні іноді отримувати подарунки. А колумбійцю із таким яскравим характером, як в Ектора Хіменеса-Браво, тим паче хочеться уваги. І суддя “МастерШеф” її отримує із самого ранку від невідомих шанувальників!

Ектор Хіменес-Браво розповів про отриманий подарунок
Ектор Хіменес-Браво розповів про отриманий подарунок

Звісно, про невідомих Ектор пожартував, бо отримав коробку від популярної корейської компанії Samsung. Оскільки Хіменес-Браво є надзвичайно відомою людиною, то просувати через нього власні івенти та продукти мріє будь-який великий бренд. Як і щороку, корейський гігант вирішив оригінально підійти до анонсу презентації Galaxy Unpacked.

Отримана Ектором коробка містить дуже багато сюрпризів. В ній знайшлося місце солодким подарункам, чаю та ліхтарику-книжечці, який явно натякає на новий пристрій із лінійки Galaxy Fold. Також компанія Samsung презентувала розумне кільце Galaxy Ring, яке може слідкувати за активністю, здоров’ям та сном, спортивний годинник Galaxy Watch Ultra та інші ґаджети.

Ектор Хіменес-Браво розповів про отриманий подарунок
Ектор Хіменес-Браво розповів про отриманий подарунок

До слова, пристрої для моніторингу фізичної активності точно можуть зацікавити Ектора. Він активно займається спортом, про що часто розповідає у власних соціальних мережах. Також популярний шеф-кухар часто гуляє зі своїми пухнастими улюбленцями. А може й просто з ними відпочивати на дивані, набираючись сил для нових звершень та проєктів.

Суддя “МастерШеф” зазначає, що у непрості часи, під час яких ми живемо, дуже важливо вміти знімати напругу та зосереджувати увагу на чомусь приємному. Також необхідно гарно харчуватися. Рецепти смачних та корисних страв Ектор часто публікує у себе на сторінці. Та найважливіше, як зазначає Хіменес-Браво, — оточувати себе любов’ю. Це може бути любов до близької людини, пухнастих друзів, справи всього життя чи просто цікавого хобі.

Ектор Хіменес-Браво розповів про отриманий подарунок
Ектор Хіменес-Браво розповів про отриманий подарунок

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.