У чоловіка померлої Руслани Писанки на ділянці біля дому стався “набіг на фундук”: “Моя Фрося”

У чоловіка Руслани Писанки Ігоря Ісакова на ділянці біля дому стався "набіг на фундук". Що відбувається і яка доля спіткала сад артистки? Деталі в матеріалі.

Як відомо, Руслана Писанка пішла з життя 2 роки тому. До останнього вона розповідала публіці про те, що незабаром піде. Навпаки, намагалися зробити комфортнішим цей період і для свого чоловіка, і навіть для друзів, яким допомагала попри свій стан.

Ніхто навіть не здогадувався, що артистка, яка не так давно травмувалася та знепритомніла пережила це не просто так, а через несумісний із життям діагноз.

Врешті-решт Руслана повернулася додому, але вже в іншому вигляді. Чоловік дав можливість фанатам та усім бажаючим попрощатися з акторкою, а потім поховав її. Восени минулого року Ігор Ісаков перемістив свою покійну дружину до сім’ї, а також звів для неї пам’ятник.

Вдівець Руслани Писанки розповів про долю саду артистки після її смерті

Про що Руслана Писанка так і не встигла поділитися з прихильниками?
Вдівець Руслани Писанки розповів про долю саду артистки після її смерті

У їхньому маєтку він досі проживає разом з улюбленцями. В його життя поки що не увійшла інша жінка. І хто знає, можливо ніколи не увійде. Адже Руслану дуже важко перевершити.

Натомість на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram час від часу з’являються нові публікації, на яких він показує, як проводить час вдома та в саду. Наприклад, днями він розповів про набіг Фросі на фундук.

Фрося — це білка, з якою не так давно познайомився чоловік. А вона поселилася біля маєтку і часто пригощається горішками. Але цього року вирішила не чекати, поки фундук зросте, і вже починає його активно куштувати.

Нагадуємо, що з Ігорем Руслана познайомилася багато років тому, і врешті-решт змогла створити з чоловіком міцну родину. Ісаков являється бізнесменом, має сина від попередніх стосунків. Разом з коханою брав участі в реаліті-шоу зі схуднення, і досяг значних результатів. Пара разом побудувала розкішний будинок, і свої останні роки проживала за містом в оточенні природи.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.