У Ксенії Мішиної тепер точно немає шансів: 36-річний Євген Кот повідомив про народження першої дитини

Відомий хореограф Євген Кот та його кохана дружина Наталія Татарінцева повідомили, що на їх подвір'я завітав лелека. Хто ж народився у пари?

Відомий український танцюрист Євген Кот та тренерка Наталія Татарінцева не приховувати, що чекають на поповнення. жінка часто публікувала спільні з коханим фото та показувала свій кругленький животик. В березні цього року, подружжя влаштувало розкішне гендер-паті. Тоді, всі шанувальники дізналися, що буде дівчинка, залишилася тільки її дочекатися.

І ось, цей день настав. Вчора Наталія народила. Все, як і передбачали лікарі – дівчинка. Для молодих батьків це була найважливіша доба в житті, яку вони точно запам’ятають на довго. Яке ім’я дісталося донечці, поки не відомо, але пара озвучила точний час народження крихітки.

“Наша принцеса народилася 10.07.2024 о 12:12”, – підписали чуттєве відео Женя і Наталія.

Євген Кот повідомив про поповнення в родині
Євген Кот повідомив про поповнення в родині

Крім того, Наталія показала, як почався її ранок. Жінка опублікувала фото Євгена, який ніжно пригортає донечку та любується нею.

“Моя найочікуваніша ранкова історія”, – написала Наталя.

Євген Кот повідомив про поповнення в родині
Євген Кот повідомив про поповнення в родині

Шанувальники не скупилися на привітання. Вони поздоровляють подружжя з першою дитиною та бажають дівчинці всіх благ. Користувачі мережі щиро радіють за родину та вважають, що Євген та Наталія стануть чудовими батьками.

“Вітаю вас з донечкою! Нехай росте здорова і щаслива! Батькам сил і мудрості”, “Дочекалися і ви, і ми – ваші прихильники та підписники. Вітаю вас”, “нарешті, ростіть здоровенькі”, Хай крихітка росте здоровою та наповнює ваше життя щастям та радістю”, Щастя народилося! неймовірна крихітка побачила цей світ! Вітаємо Вас, щасливі батьки чудової принцеси!”, – написали під дописом.

Схожі статті

Віра Брежнєва потрапила на відео в обіймах молодого красунчика: обоє майже без одягу і не стримують почуттів

Віра Брежнєва залишається однією з найкрасивіших і найбажаніших жінок України. Тому хоча б просто познайомитися зі співачкою мріють тисячі чоловіків. Одному щасливчику це вдалося. Та навіть більше!

Тотальна українізація: 52-річний Ектор Хіменес-Браво в образі селянина пішов на побачення з коровою Лізкою

Поки шанувальники "МастерШеф" насолоджуються випусками 14 сезону, Ектор Хіменес-Браво відпочиває перед початком знімань 15. І в процесі він вирішив стати "першим хлопцем на селі".

Попелюшка Остапчук: 24-річна Катя Полтавська показала, як вона лежить, наче королева, поки Володимир готує

Володимир Остапчук вкотре продемонстрував, що він є чоловіком мрії. Поки його кохана дружина відпочиває, він робить все для того, аби Катя отримала смачний сніданок.

Він заліз їй на голову, а вона не знає, що зробити: Даша Астаф’єва розповіла про поведінку свого “кавалера”

Даша Астаф'єва — розкішна жінка, яку багато чоловіків хотіли б носити на руках. Але декому захотілося спробувати зворотну ситуацію. І до цього співачка не була готовою.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у 43 роки: щоки червоні і пробивається сивина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у свої 43 роки. Зірка показала, яке в неї обличчя без макіяжу та поставленого освітлення.

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весілля і показала цей казковий комплекс: “Ідеальне”

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весільної церемонії і показала цей казковий комплекс. Коли співачка з'явиться в ньому в ролі нареченої?