Неля Шовкопляс показала поцілунок не з чоловіком і зізналася, чому зробила цей вибір: не залишається одна

Телеведуча Неля Шовкопляс показала поцілунок не зі своїм чоловіком і зізналася, чому зробила цей вибір. Вона не залишається одна і завжди має підтримку.

Неля Шовкопляс рідко говорить про особисте. Тим не менш, рік тому вона відкрилася публіці з іншої сторони: телеведуча дала ексклюзивне інтерв’ю, в ході якого зізналася, що була на межі розлучення зі своїм чоловіком. Власне, вони вже віднесли заяву, але в останній момент все змінилося.

Зараз пара активно працює над своїми стосунками. Зокрема, Неля навіть розповіла про те, що благовірний не ревнує її до партнера Єгора Гордєєва, як підозрює публіка. Мовляв, чоловік навіть не наштовхується на коментарі, які могли б його наштовхнути на подібні думки.

Неля Шовкопляс розповіла, кого поцілувала для кадру

Неля Шовкопляс розповіла, як пробилася на ТБ – працювала по 18 годин
Неля Шовкопляс розповіла, кого поцілувала для кадру

Сама Неля демонструє вельми соціальне життя в Instagram. На своїй особистій сторінці вона постійно публікує різні кадри з друзями, колегами та рідними. Зокрема, нещодавно її близька людина розповіла про те, що Шовкопляс відіграє у її житті значну роль. Мовляв, завжди знаходиться поруч, і навіть забрала в лікарні.

У кадрі на особистій сторінці зірки вона цілує свою імовірно подругу у щоку. А героїня статті ніжно посміхається та дивиться в камеру.

Неля Шовкопляс розповіла, кого поцілувала для кадру. Скріншот особистої сторінки зірки

Варто відзначити, що про погіршення стосунків з чоловіком Неля не розповідала у той період, коли це відбувалося. Втім, це можна було помітити. Шовкопляс постійно знаходилася у компанії своїх друзів, публікувала масу фотографій, і на жодній з них не було помітно її благовірного.

Звичайно, можна було зробити багато припущень, але без підтвердження від Шовкопляс усі вони були марними. У тому, що все владналося Неля зізналася лише згодом. Але телеведуча також розповіла, що зараз активно відвідує психотерапевта, який допомагає їй стабілізувати її емоційний стан. Сама причина розладу в сім’ї досі невідомо, адже Неля Шовкопляс цим не поділилася.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.