Шикарний улов обернувся температурою під 40: Кацурін показав, як Дорофєєва справляється з обовʼязками мачухи

Новий чоловік Наді Дорофєєвої провів день на відпочинку зі своєю родиною. До Кацуріна доєдналася не тільки кохана дружина, а й діти від першого шлюбу.

Відома українська артистка Надя Дорофєєва шокувала прихильників звісткою про розлучення з Володимиром Дантесом. Ще більше фани здивувалися дізнавшись, що новим обранцем зірки став підприємець Міша Кацурін, який довгий час був другом для їх родини. А коли громадськість дізналася, що Дантес живе з Дашею Кацуріною та няньчиться з її дітьми, у шанувальників вибухнув мозок.

Довго у мережі гуляли жарти про “обмін” партнерами. Проте, час йде та з вибором екс-подружжя вже всі змирилися. Про досягнення Дантеса у відносинах з дітьми, ми вже писали. Проте, чи вийшла з Дорофєєвої гарна мачуха? Кацурін у своєму Instagram, показав, як родина спільно проводить час.

Михайло Кацурін показав, як провів вихідні з Дорофєєвою та дітьми
Михайло Кацурін показав, як провів вихідні з Дорофєєвою та дітьми

Разом з Іваном та Олександрою закохані вирушили за місто, ближче до води. Там родина займалася риболовлею та може похизуватися гарним виловом. Трофеями стали три чечуги, проте дві з них Михайло відпустив, а ось третій пощастило менше, її з’їли на вечерю.

“Драматична історія одного вікенду. 1. Поїхати на вихідні за місто. 2. По дорозі вступити в клуб молодої кукурудзи. 3. Спробувати спіймати собі вечерю. 4. Годину тупити без єдиної бульбашки на воді. 5. Врешті решт спіймати щось схоже на стерлядь. 6. Точніше на 3 стерляді. 2 відпустити 1 – грилювати. 7. Повечеряти і злягти з температурою 39.5. 8. Підсумок дня – “до побачення, доходяги, ми засмагати””, – написав Кацурін.

Михайло Кацурін показав, як провів вихідні з Дорофєєвою та дітьми
Михайло Кацурін показав, як провів вихідні з Дорофєєвою та дітьми

Проте, відпочинок не пройшло безхмарно. Вже ввечорі в Івана з’явилася температура. Захворювання це, чи перегрів на сонці, Міша не повідомив. Він залишився з сином вдома, а Надя заручившись підтримкою маленької Олександри вирушила засмагати на пляж.

Михайло Кацурін показав, як провів вихідні з Дорофєєвою та дітьми
Михайло Кацурін показав, як провів вихідні з Дорофєєвою та дітьми

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.