Неля Шовкопляс припала до Єгора Гордєєва і не стала ховати своїх почуттів: навіть спека не стала на заваді

Ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс припала до свого колеги Єгора Гордєєва і не стала ховати своїх почуттів. Невже є щось більше, ніж спільна робота?

Здається, тільки нещодавно Неля Шовкопляс приєдналася до команди ведучих, яка кожного ранку зустрічає новий день разом зі своїми глядачами. Але насправді пройшло вельми багато часу. За цей період вона зі своїм партнером Єгором Гордєєвим змогла знайти не тільки спільну мову, але й налагодити роботу так, що здається, наче вони – один механізм.

Ведуча “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс показала обійми з Єгором Гордєєвим

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, як їм добре разом
Неля Шовкопляс показала обійми з Єгором Гордєєвим

Хоча їхній тандем виглядає надзвичайно гармонійним та легким, деякі глядачі все ж таки пишуть претензії здебільшого до Єгора. Мовляв, не вміє вислухати свою партнерку до кінця та постійно її перебиває. Але коли діалог дійсно захопливий та цікавий, інколи так хочеться вставити свою репліку та зробити його ще більш живим, що терпіти немає сили.

Окрім того, Неля та Єгор знову продемонстрували надзвичайно атмосферу у студії, яку вони побудували. Вони вже давно не колеги, але й приятелі. Тому їхні фотографії зранку виглядають настільки живими та приємними. Зокрема на нещодавньому кадрів Неля припала до свого співведучого та обійняла його.

Однак, в коментарях користувачі вже не стали обговорювати чергові обійми ведучих, як робили це раніше, підозрюючи, що між ними роман, а почали ділитися конкретними проблемами, з якими зіштовхнулися зранку: неймовірна спека, відсутність електроенергії та води, тощо.

Нагадуємо, що ведучих постійно підозрювали у можливому любовному зв’язку. Щодо цього нещодавно Неля отримала запитання від журналістки, чи ревнував її чоловік до колеги. Неля вперше відповіла, що такого не було, адже її благовірний не користується соціальними мережами і тим паче не заглядає у відділ коментарів. Окрім того, з Єгором він познайомився лише нещодавно.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.