“Вчу вас поганому”: суперфіналістка “МастерШеф-13” Альона Московченко розповіла, що робить на базарі

Альона Московченко в 13 сезоні "МастерШеф" підкорила всіх своїм талантом та красою. Кулінарка завжди може перетягнути на себе увагу. Навіть коли відправляється за покупками на базар.

Таким вмінням готувати, яке демонструє Альона Московченко, можуть похвалитися одиниці. Тому кулінарка змогла дійти до суперфіналу 13 сезону “МастерШеф”, де її трішки випередила Аліна Бурик. Але для багатьох глядачів саме Альона стала справжньою переможницею проєкту. Саме всього проєкту, а не лише суперфіналу, де в концепцію дівчина вклала частинку себе.

Московченко завжди надихається своїм життям, хорошими та складними його моментами. І вона вміє надихати інших. Тому в Альони регулярно збільшується кількість підписників, яким дівчина із задоволенням розповідає про цікаві моменти зі своїх буднів та показує нові рецепти.

Альона Московченко із МастерШеф-13 показала свій похід на базар
Альона Московченко із МастерШеф-13 показала свій похід на базар

Цього разу кулінарка прийшла на базар, щоб закупити продукти для готування. Право вибрати страви для нових рецептів Альона надала підписникам. Звісно, Московченко хотіла б показати шанувальникам все, але через відключення електроенергії може зняти лише кілька страв.

Під час закупівлі продуктів Альона натрапила на ожину, яку вирішила з’їсти немитою. Ось такі “погані” речі показує своїм підписникам красуня. Але вона одразу ж уточнила, що це був жарт та хороші продавці їй помили ожину, щоб у неї не болів животик.

Альона Московченко із МастерШеф-13 показала свій похід на базар
Альона Московченко із МастерШеф-13 показала свій похід на базар

На базарі Московченко зустріла своїх шанувальників серед продавців та пересічних покупців. Багато хто підходив до Альони фотографуватися. Але якщо ви думали, що популярність діє, як бонусна картка, то це зовсім не так, і знижки на кавуни дівчині отримати не вдалося.

А що вдалося чудово, так це потішити своєю красою. Альона вибрала легкий, сучасний образ із романтичними нотками. До слова, стрункість дівчини є заслугою “МастерШеф”. Якщо ви думали, що учасники там дуже багато їдять, то зовсім ні. Щобільше, навіть активно худнуть!

Альона Московченко із МастерШеф-13 показала свій похід на базар
Альона Московченко із МастерШеф-13 показала свій похід на базар

Головним мотиватором та підтримкою для Альони є її чоловік. Зараз він захищає Україну, тому не може бути поруч з коханою. Саме його Московченко найбільше не вистачало на суперфіналі, бо через виконання важливих задач Андрій не зміг приїхати на знімання.

Саме завдяки чоловіку Альона стала тією кулінаркою, якою всі ми любимо та знаємо. З перших моментів знайомства він не відмахувався рукою від мрій дівчини, вважаючи їх нереалістичними, а слухав їх із захватом та впевнено говорив, що у неї все вийде.

Альона Московченко розмовляє по відеозв'язку зі своїм чоловіком Андрієм
Альона Московченко розмовляє по відеозв’язку зі своїм чоловіком Андрієм

Разом з Андрієм суперфіналістка “МастерШеф” відкривала екоферму. Чоловік допомагав Альоні з доставлянням продукції. Він же мотивував її втілювати в життя цікаві задуми. І вже понад 10 років кулінарка розповідає коханому ідеї, які він слухає так само уважно, як вперше.

Схожі статті

Наталія Могилевська показала, якою насправді стала матір’ю для своїх прийомних дочок: йде на це принципово

Наталія Могилевська вже 2 роки як щаслива мама, але деякі речі залишаються завжди поза кадром. Нещодавно артистка розповіла, на які речі у сім'ї йде принципово.

40-річна Слава Камінська показала, якою виросла її єдина дочка Лаура: як мамі пластика не знадобиться ніколи

Знаменита співачка Слава Камінська показала, як змінилася її єдина дочка Лаура і вразила її зовнішністю. Дівчинка зростає неймовірно вродливою.

Марина Боржемська показала, кого їй не вистачає: тепер у серці головний не В’ячеслав Узелков, а інший

Відома українська тренерка Марина Боржемська показала, кого їй не вистачає. Виявляється, тепер у її серці головний не В'ячеслав Узелков, а інший.

“Їм все солодке, що бачу перед собою”: Катерина Полтавська відповіла, скільки набрала під час вагітності

Дружина шоумена Володимира Остапчука продовжує ділитися подробицями свого особливого стану. Цього разу, Полтавська зізналася, на скільки погладшала за час вагітності.

Спадкоємець замружує очі, а мама не стримує сміх: Марічка Падалко показала, як сина в університет віддавала

Популярна українська ведуча Марічка Падалко насмішила мережу кадром, на якому показала, як віддавала сина до університету. Юнак здивував реакцією.

Така крута нянька дана не кожному: 41-річна Джамала показала, хто розважає її молодшого синочка

Відома співачка Джамала не так давно стала багатодітною матір'ю. Поратися з трьома шибениками не так просто, тому артистка має залучати сторонню допомогу.