Як виглядають усі діти Нелі Шовкопляс: за раз народила одразу двох – поціловані не Гордєєвим, а сонечком

Популярна українська телеведуча Неля Шовкопляс показала, як виглядають її діти. Чому публіка підозрювала, що хлопчики є синами Єгора Гордєєва?

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв — не найкращий телевізійний тандем, адже поки що їм не вдається переплюнути Руслана Сенічкіна та Людмилу Барбір. І тим не менш, вельми цікавий та крутий.

У ведучих надзвичайно цікава взаємодія на екрані, прекрасна хімія, вміння зацікавити та зачепити глядача, тощо. Однак, публіка у цьому побачила дещо більше, ніж професійну роботу.

Неля Шовкопляс показала, як виглядають її діти

Неля Шовкопляс з чоловіком та дітьми
 Неля Шовкопляс показала, як виглядають її діти

Так, коли Шовкопляс вперше познайомила аудиторію зі своєю сім’єю, зокрема з чоловіком та двома дітьми, у коментарях одразу ж з’явилися зауваження про те, що хлопчики надзвичайно схожі на Єгора. Дует почали підозрювати у тому, що вони пара в реальному житті.

Неля та Єгор на це реагували з гумором. І варто відмітити, що виявляється це не стало проблемою для благовірного телеведучої. В останньому інтерв’ю вона зізналася, що її чоловік просто не читає коментарі та не сидить в соціальних мережах, а тому не ревнував кохану до Єгора.

Тим часом хлопчики ростуть та змінюються і вже помітно, що з колегою матері вони насправді не мають нічого спільного як раніше, і зараз здебільшого просто схожі на неділю.

 Неля Шовкопляс показала, як виглядають її діти

Хлопчики мають пшеничний колір волосся, світлі очі, шкіру і навіть схожу міміку. Неля Шовкопляс не приховує, що бути матір’ю двох активних хлопчиків буває дуже складно. Зокрема їй доводиться багато часу проводити з ними на вулиці, щоб хлопці мали можливість вкласти у щось свою велику енергію.

Нагадуємо, рік тому Неля Шовкопляс вперше розповіла, що не просто була на межі розлучення з чоловіком, а фактично подала заяву. Втім, через події в країні вони спочатку не змогли реалізувати свій план, а пізніше прийняли рішення все ж таки спробувати налагодити стосунки. Зараз Неля Шовкопляс активно відвідує сімейного психотерапевта, щоб підтримати своє сімейне життя.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.