Чорний граніт і квіти на могилі: зі смерті Руслани Писанки пройшло 2 роки — чоловік провідав її на кладовищі

Прощатися з близькими важко. Хочеться вірити, що ми колись ще точно зустрінемося з ними в кращому зі світів. Вірить це й Ігор Ісаков, який прийшов провідати Руслану Писанку в день її річниці.

Руслана Писанка була не просто зіркою, а справжньою іконою українського шоубізнесу. Без неї театральна сцена та телебачення стали зовсім іншими. Глядачам часто хочеться знову побачити цю розкішну жінку, увімкнувши 1+1. Та, на жаль, вже 2 роки Руслани немає з нами.

Це дуже боляче для шанувальників таланту Писанки. Але ще складніше переживати втрату коханої її другому чоловікові — бізнесмену Ігорю Ісакову. В офіційному шлюбі пара прожила 10 років. До останнього моменту чоловік був поруч з Русланою та дарував їй свою підтримку.

Нагадаємо, що Писанка публічно не розповідала про своє онкологічне захворювання. Тому для шанувальників смерть знаменитості стала справжнім потрясінням. Вона намагалася з усім впоратися, лікуючись в Німеччині. Та, на жаль, рак був дуже агресивним, тому з ним не впоралася навіть провідна медицина. Руслани Писанки не стало у ніч з 18 на 19 липня.

Руслана Писанка з другим чоловіком Ігорем Ісаковим
Руслана Писанка з другим чоловіком Ігорем Ісаковим

Чоловік акторки неодмінно хотів поховати її саме в Україні, яку Руслана дуже любила. Тіло Писанки, аналогічно її матері Діні Василівні, яка померла кількома місяцями раніше, було кремовано. Спершу місцем поховання вибрали Байкове кладовище у Києві, де й відбулося прощання з артисткою. Але згодом Ісаков вирішив перепоховати його на Берковецькому.

Таке рішення вдівець Писанки прийняв тому, що там вже поховані брат та батько Руслани. Могила акторки та її матері залишилася спільною. Бізнесмен хотів гідно віддати шану своїй коханій, тому встановив для неї та Діни Василівни пам’ятники із чорного граніту.

На могилі Руслани він написав фразу “Лети, мій вітерець”, яка символізує любов Ігоря до дружини та трагічність цієї втрати. І такою вона є не лише для бізнесмена, але також для шанувальників неймовірного таланту та доброти, які поєднувала в собі Писанка.

Чоловік Руслани Писанки на другу річницю смерті показав її могилу
Чоловік Руслани Писанки на другу річницю смерті показав її могилу

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.