Влад Яма показав, яким стало життя його сімʼї в Америці після переїзду: їдять варені яйця і ходять пішки

Знаменитий український хореограф Влад Яма показав, яким стало життя його сімʼї в Сполучених Штатах Америки після переїзду. Існування зіркової родини виявилося вельми скромним.

Вже давно ні для кого не секрет, що хореограф неодноразово говорив про своє величезне бажання колись переїхати до Сполучених Штатів Америки. Родина відпочивала там буквально кожного року, і доволі довго. Інколи подібні канікули могли розтягнутися на цілий місяць. За цей час Влад встиг зав’язати купу знайомств у штатах, а тому його евакуація виявилася вельми легкою.

Хоча на початку артист приховував свою втечу, пізніше довелося все ж таки розповісти публіці про те, що він з родиною не знаходиться на території України, і саме це продиктовано його відсутність на благодійних заходах. Усі подібні ініціативи Влад організовував з волонтерами за океаном. Зокрема декілька разів він навіть ділився сумами, які йому вдалося зібрати. Варто відмітити, що це були дуже немаленькі гроші.

Влад Яма показав, як йому живеться після переїзду до США

Влад Яма розповів про роботу тренером у США
 Влад Яма показав, як йому живеться після переїзду до США

Але заробітками чоловіка за кордоном, здається, все не так круто, як це було в Україні під час його роботи на телебаченні. Нещодавно хореограф публікував лінійку різних stories на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram та показав, якою їжею вони харчуються та як пересуваються містом.

 Влад Яма показав, як йому живеться після переїзду до США. Скріншоти особистої сторінки зірки

Сім’я вдається до приготування варених яєць, і при цьому Влад додав зауваження, що вони повертаються до реальності, а також показав, як в нього поламався автомобіль, тому їм довелося йти пішки.

Примітно, що чоловіки дійсно набагато менше публікує кадрів з тих же ресторанів, адже в Україні такі знімки він робив ледь не щодня. Що вже казати про любов хореографа до розкішних автомобілей, які раніше у його блозі з’являлися з завидною регулярністю. Зараз він таке собі може дозволити хіба що під час коротких подорожей.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.