Головний кухар країни Ектор Хіменес-Браво показав, що робить зранку: а хотів би робити інше, але не може

Ектор Хіменес-Браво, який є головним кухарем України, розсекретив, що робить кожного ранку. Найголовніше, він показав, що хотів би робити насправді, але немає для цього можливостей. 

Канадський та український шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий Ектор Хіменес-Браво відкрито розповів, що він робить кожного ранку і що хотів би робити, але не може собі цього дозволити. Так, 52-річний головний кухар України з самого ранку займається спортом. Поки що він не ставив stories про те, що відвідує спортзал. Але він робить різні фізичні вправи вдома і досить добре.

Ектор Хіменес-Браво показав, яку роботу може робити зранку
Ектор Хіменес-Браво показав, яку роботу може робити зранку

Ранкове заняття спортом Ектор Хіменес-Браво починає з того, що качає прес. До речі, він це робить за такою методикою, яка дуже схожа на ту про яку часто говорить відомий фахівець зі схуднення та телеведуча програми “Зважені та щасливі” Аніта Луценко.

Так, необхідно лягти на спину, поперек притиснути до підлоги, щоб навіть долоня руки не пролазила під спиною. Якщо долоня руки проходить, куприк потрібно підтягнути догори, а поперек притиснути до підлоги. Руки необхідно розмістити за голову, а стопи ніг притиснути до підлоги, але не напружувати їх. Далі вдихнути і підняти лише верхню частину тіла з руками, які розміщені за головою, до гори. Під час видиху повернутися в попереднє положення.

Ектор Хіменес-Браво показав, яку роботу може робити зранку
Ектор Хіменес-Браво показав, яку роботу може робити зранку

Під час того, як Ектор Хіменес-Браво качає прес, до нього приєднується його домашній улюбленець — песик. Тому далі він вже продовжує качати прес із улюбленцем. Потім, він починає піднімати свого песика догори і таким чином качати собі руки. Наостанок — Хіменес-Браво робить віджимання від підлоги. І в його 52-роки це чудово виходить.

Ектор Хіменес-Браво показав, яку роботу може робити зранку
Ектор Хіменес-Браво показав, яку роботу може робити зранку

А ось чим би дійсно зранку хотів займатися цей чоловік колумбійського походження — так це по спати. Добре, міцно, ніжно і солодко. Саме так, як він сам себе зафільмував і виклав у свою stories. Правда є в Ектора одна улюблена справа, якою він може займатися, хоч зранку, хоч вдень, хоч вночі — це готувати. І в будь-яку пору року, чи час доби, для нього це буде одна насолода. І будь-що приготовлене ним завжди буде смачним і гарним шедевром.

Ектор Хіменес-Браво показав, що насправді хотів би робити зранку
Ектор Хіменес-Браво показав, що насправді хотів би робити зранку

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.