37-річна Неля Шовкопляс показала, як виглядає без макіяжу: такою її кожного ранку бачить Єгор Гордєєв

Ведуча ранкового шоу Сніданок з 1+1 Неля Шовкопляс показала, як виглядає без макіяжу. Саме такою її кожного ранку бачить Єгор Гордєєв. Докладніше у матеріалі.

Неля Шовкопляс володіє надзвичайно привабливою зовнішністю: світле волосся, біла шкіра, блакитні очі… А в кадрі завжди постає з ідеальним укладанням, макіяжем, у ретельно підібраному одязі. Безумовно, ціла команда працює над тим, щоб журналісти поставали на екранах ідеальними.

Неважливо, які у кожного вихідні дані: абсолютно всі в ефірі виглядають приголомшливо. Але далеко не кожна зірка може наважитися показатися без макіяжу. Ще 10 років тому взагалі було неможливо уявити таку ситуацію, що знаменитість візьметься показувати свою не ідеальну шкіру, реальні брови, тощо. А кожен такий крок сприймався публікую як надзвичайна сміливість.

А зараз абсолютно інші тренди: в соціальних мережах користувачі обговорюють те, наскільки важливо показуватися реальним та природнім, не обманювати себе та не обманювати інших для того, щоб не втрачати зв’язок з дійсністю. Адже в погоні за ідеальними обличчями та фігурами користувачі просто забувають про те, що люди не мають такої зовнішності від природи.

Неля Шовкопляс показала, як виглядає без макіяжу

 Неля Шовкопляс показала, як виглядає без макіяжу

Неля Шовкопляс немає потреби у трендах на натуральність, адже завжди сміливо показувала, яка вона без гриму та макіяжу. І це не дивно, адже природа нагородила її дійсно красивою зовнішністю.

І нещодавно вона зайвий раз про це нагадала. Шовкопляс оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, який був зроблений під час її відпочинку чи то з друзями, чи то з рідними. Власне, дана публікація являється репостом.

 Неля Шовкопляс показала, як виглядає без макіяжу

У дописі інша героїня кадру подякувала компанії за прекрасно проведений час. Варто відмітити, що хоча на знімку Неля навіть немає укладання, її волосся надзвичайно блискуче та доглянуте. Одразу помітний ретельний догляд за шкірою і не тільки. Немає сумнівів, що стилістам та гримерам з нею працювати надзвичайно легко.

Схожі статті