Мамині копії: Альона Московченко із “МастерШеф-13” показала доньок та розповіла, чи планує народжувати ще

Діти Альони Московченко є для неї найбільшим щастям та найціннішою підтримкою. Але кулінарка народжувала лише дівчаток, тому підписники поцікавилися про бажання Альони мати сина.

Кулінарія займає надзвичайно важливе місце в житті Альони Московченко. Бувши учасницею 13 сезону “МастерШеф”, дівчина активно вчилася та вдосконалювалася. Вона так віддавала себе кулінарній справі, що навіть помітно схуднула. Та якою б не була любов Альони до кухні, вона не йде ні в яке порівняння з почуттями одеситки до власних дітей.

Суперфіналістка 13 сезону МастерШеф Альона Московченко показала своїх доньок
Суперфіналістка 13 сезону МастерШеф Альона Московченко показала своїх доньок

Своїм донькам Московченко готова віддати весь свій час, всю свою любов. Хоча колеги по “МастерШеф”, серед яких переможниця 13 сезону Аліна Бурик, зазначали, що діти в Альони достатньо дорослі, щоб бути самостійними, а тому вона може зосередитися на собі, дівчина дотримується власного підходу. Але він зовсім не про нав’язливе виховання.

Московченко навпаки вважає, що дітей не потрібно вчити у звичному для всіх вигляді. Вона обирає для себе інший підхід — бути прикладом. Альона піклується про себе, тим самим демонструючи донькам важливість правильного догляду за собою та контролю за власним здоров’ям. Також кулінарка подає приклад працьовитістю та наполегливістю.

Альона Московченко із МастерШеф-13 розповіла про бажання народити хлопчика
Альона Московченко із МастерШеф-13 розповіла про бажання народити хлопчика

І хоча Альона щиро обожнює своїх дітей, на питання про бажання поповнення в сім’ї вона відповідає чіткою відмовою. Для дівчини достатньо двох доньок. Тим паче народження ще однієї дитини забиратиме багато часу. А Московченко займається своєю кар’єрою, активно розвиваючи медійність та, можливо, готуючись до повернення на “МастерШеф”

До слова, хоча Альона з дітьми живе в Одесі, родом вона із села. Раніше дівчина соромилася цього факту, але потім навпаки почала вважати це своєю перевагою. Сама в селі вона стала тією, ким ми її сьогодні знаємо: доброю, чесною, старанною, талановитою. Тому Московченко часто навідується до села, а також бере з собою доньок.

Альона Московченко показала поїздку зі своїми дітьми в рідне село
Альона Московченко показала поїздку зі своїми дітьми в рідне село

Схожі статті