Чоловік сказав — Вєрка Сердючка зробила: Андрій Данилко здійснив свою мрію з 75-річною Аллою Пугачовою

Алла Пугачова та Максим Галкін є однією з найміцніших пар в шоубізнесі. Але Андрій Данилко задля здійснення власної мрії вирішив потіснити відомого гумориста.

Більшість українців знають Аллу Пугачову з дитинства. Хтось обожнює її пісні, а інші не розуміють, як вони можуть комусь подобатися. Після 24 лютого думки про співачку стали ще більш категоричними. Для одних вона є прикладом того, як можна завжди мати свою думку, навіть якщо вона йде всупереч з позицією людей, що мають велику владу. Інші ж вважають Пугачову типовою громадянкою своєї держави, тому не бачать в ній хорошого.

Андрій Данилко у всьому належить до першої категорії. Він давно знає Аллу, зростав на популярних композиціях артистки та у чомусь навіть її наслідував. Але нещодавно співак зізнався що він не має жодного спільного фото з Пугачовою. Про це артист розповів під час інтерв’ю латиському каналу “И грянул Грэм”. І вже за кілька днів ситуація змінилася!

Андрій Данилко під час інтерв'ю латиському каналу И грянул Грэм
Андрій Данилко під час інтерв’ю латиському каналу И грянул Грэм

На сторінці Вєрки Сердючки з’явився допис, на якому Данилко позує поруч з Аллою. Як завжди, Андрій демонструє простий стиль, доступний кожному українцю: кепка, кофта, джинси, кросівки та вже традиційний “аксесуар” — чорна медична маска на підборідді.

Натомість Пугачова продемонструвала розкішний стиль, який доводить, що навіть у 75 співачка може здивувати красою та елегантністю. Алла обрала чорні лаковані туфлі на підборах, короткі шорти, топ та жакет з V-подібним вирізом. Її темний образ доповнюють довгий чорний плащ, капелюх із широкими полями та сонцезахисні окуляри на ланцюжку.

Андрій Данилко та Алла Пугачова на фестивалі, організованому Лаймою Вайкуле
Андрій Данилко та Алла Пугачова на фестивалі, організованому Лаймою Вайкуле

Нагадаємо, що зірки зустрілися на фестивалі Laima Rendezvous, який наприкінці липня організувала Лайма Вайкуле у Юрмалі. Там виступали найвідоміші латиські, українські, ізраїльські, грузинські співаки та артисти з інших країн. Зокрема, на фестивалі можна було почуту Анну Буткевич, Алєксєєва, Макса Барських, NK та, звісно ж, Вєрку Сердючку.

Схожі статті