Хотіла лежати на шезлонгу, а бігає зі сміттєвим пакетом: Надія Матвєєва показала, як проходить її вихідний

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва впевнена, що вільний час потрібно проводити не тільки задля власного задоволення, але й з користю для інших.

Популярна українська телеведуча Надія Матвєєва не цурається громадської роботи. Жінка активно волонтерить, допомагає людям та тваринам. Багато дописів на її особистій сторінці розповідають про різноманітні фонди та проєкти з якими співпрацює ведуча. Проте, цього разу жінка пішла ще далі та вирішила потурбуватися про природу.

На своїй сторінці в Instagram, вона показала як проводить свій вихідний. Як і обіцяла підписникам, Надя відмовилася від шикарного та комфортного відпочинку заради гарної справи. Не збираючи інших охочих, вона показала, що все починається з себе. Жінка одягла на руки робочі рукавички, взяла сміттєвий пакет та вирушила на прогулянку разом зі своєю собакою.

“Хотілося б провести ранок так… І це не варіант, бо вчора я обіцяла вам, що знайду де влаштувати прибирання”, – написала жінка.

Надія Матвєєва показала, як проводить свій вихідний
Надія Матвєєва показала, як проводить свій вихідний

Там, компанія збирала сміття. Матвєєва впевнена, що кожен може долучитися до цієї ініціативи та допомогти природі. Фактично це правда, тільки уявіть, наскільки чистішим стане наше довкілля, якщо кожен збере хоча б по мішку сміття. Це не так вже й важко, проте принесе чимало користі.

“Де гуляємо, там і прибираємо. Чистота починається з думок, а далі – вчинки. Дякую Let’s do it Ukraine за екоініціативи”, – зазначила телеведуча.

Надія Матвєєва показала, як проводить свій вихідний
Надія Матвєєва показала, як проводить свій вихідний

Цікаво, що собака Матвєєвої не просто прогулювалася поруч з хазяйкою, а активно їй допомагала. На кадрах видно, як Семі носить телеведучій пусті пляшки та інше сміття. Ну з такою підтримкою, можна й гори посунути. разом вони зібрали повнісінький мішок та вирушили на заслужений відпочинок додому.

Схожі статті