Матюкалася і гамселила плиту: у співачки Олі Полякової прилипла піца під час зйомки програми (Відео)

Співачка Оля Полякова не єдина жінка в Україні у якої можуть "здати" нерви. У зірки це сталося під час приготування їжі прямо на знімальному майданчику.

Дуже позитивна і популярна в Україні співачка Оля Полякова випустила весь свій “пар” під час зйомок кулінарної програми. Це сталося не навмисно, у зірки просто здали нерви. Як саме це відбулося співачка не лише розповіла, а й показала на відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Як відомо, Оля Полякова почала знімати власну кулінарну програму. Така ідея їй на думку спала не дарма, оскільки, її підписникам у мережі завжди “заходять” короткі відео на яких вона постійно щось готує. Далі читачі почали просити то рецепт помідорчиків, то приготувати щось друге, третє, десяте… І так зірка вирішила, що досить, потрібно робити ціле кулінарне шоу! До того ж, робити це вона може прямо у себе вдома — на шикарній віллі, яка розташована на березі Дніпра. А тепла та сонячна погода лише сприяють гарним і чудовим зйомках.

 

Не важко знаменитості робити таку програму ще й тому, що вдома вона має величезне господарство: город, сад, свійських тварин, величезну кухню і не одну, а ще різні плити, готувати їсти на яких можна прямо на вулиці. Власне у неї, для цього, вони і призначені. Так, зірка вирішила всім показати, як на плиті з каменю вона вміє готувати смачну піцу. Але під час того, як вона її викладала на плиту, стався справжній конфуз.

“У мене тут камінь, він нагрівся. І беремо і ось так робимо (почала викладати піцу зі спеціальної підставки на цю плиту). Посуваємо нашу піцу, посуваємо і…(не великий матюк), а вона прилипла (матюки) і не хоче (матюки, матюки)”, – говорила Оля Полякова під час зйомок свого кулінарного шоу.

Усе закінчилося тим, що Оля Полякова таки посунула піцу на плиту з тієї підставки. А потім у неї реально здала, напевно просто вся нервова система, і вона почала гатити тією підставкою з-під піци по самій плиті з каменю.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?