Вона в Кореї, він не сумує без неї: майстер зачісок Лесі Нікітюк показав, що робить з головою манекена

Леся Нікітюк та Михайло Прус є нерозлучними під час підготовки зірки до знімань. Майстер відповідає за всі зачіски ведучої. Але Леся поїхала до Кореї, тому Прус, щоб не сумувати, взяв манекен.

Михайло Прус є справжнім генієм в питаннях, пов’язаних зі створенням зачісок. Він регулярно працює на різних проєктах з десятками знаменитостей, але найбільш відомим Михайло став завдяки Лесі Нікітюк. Ведуча часто викладає відео та фото з гримерки, де над нею “чаклують” талановиті руки Пруса. Але у Михайла є і власний профіль, де він ділиться порадами.

В одному з останніх він розповів про використання невидимок для фіксації волосся. Михайло розповів про лайфхак, яким користуються ведучі на зніманнях. Для початку з обох сторін треба виділити невеличкі пасма, які потрібно заколоти. Решту волосся необхідно зафіксувати зверху тимчасовим затискачем. Далі необхідно гарно зачесати пасма, використовуючи спрей-віск або лак, щоб прибрати пушкове волосся.

Наступним кроком потрібно залишити вушко відкритим або закритим та зафіксувати волосся тимчасовими затискачами з обох сторін. Після цього необхідно взяти два пасма одночасно, з’єднати їх одноразовими силіконовими резинками в тугий низький хвіст. Після цього можна розпустити все волосся. Це дозволить отримати зачіску, яка триматиметься цілий день без невидимок, які випадають зі створеного образу.

Майстер зачісок Лесі Нікітюк показав, як обходитися без невидимок
Майстер зачісок Лесі Нікітюк показав, як обходитися без невидимок

Михайло — справжній професіонал, який повністю віддається роботі. Але при цьому хлопець вміє підтримати діалог з зірками першої величини та дотепно пожартувати, поки робить гарну зачіску. В одному з нещодавніх постів, де майстер назвав свою професію роботою мрії, він продемонстрував деяких знаменитостей, з якими працює. Звісно ж, на першій світлині можна побачити Лесю Нікітюк, від образу якої аж дух перехоплює. Але далі не менш цікаво.

Як вам, наприклад, “двобій” із Ксенією Мішиною? Або зізнання “холостячки”, що зачіску вона робить самостійно, а потім просто приходить Михайло, щоб познімати відео. Чи фантастична Анна Трінчер, яка хоче від красеня-майстра обіймів? Також Прус працює з Дарією Квітковою, Тіною Кароль та іншими зірками зачісками яких вас регулярно вражають на екранах.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?