Дві різні людини: який вигляд має 51-річний Олег Винник на афіші і в реальному житті – вовчиці вражені

Знаменитий український виконавець Олег Винник повертається на сцену і вже випустив нову афішу, яка серйозно вразила вовчиць. Що з цим не так?

Знаменитий український виконавець Олег Винник не виходив на зв’язок зі своїми фанатами більше двох років. Після тривалого мовчання артист лише дав велике інтерв’ю, в якому розповів багато деталей з особистого життя, зізнався про плани на кар’єру, але так і не назвав діагноз, через який нібито виїхав до Німеччини. Окрім того, минуле оточення зірки повідомляє про те, що нібито ніякої хвороби і не було.

Зокрема, Вадим Лисиця заявив, що зірка вів здоровий образ життя, а територію України покинув у багажнику автомобіля.

Олег Винник показав, як виглядає на афіші та в реальному житті

Олег тим часом намагається напряму налагодити стосунки зі своєю аудиторією, тому після скандальної новини про своє повернення, записав відео звернення. Примітно, що у кадрі він виглядає абсолютно інакше, ніж на афіші.

Олег Винник з'явився в онлайні та звернувся до публіки
Олег Винник показав, як виглядає на афіші та в реальному житті

Нещодавно команда випустила афішу, на якій повідомила про вихід нової композиції на усіх музичних платформах. На ній зірка виглядає наче світова знаменитість: має стильний образ, ідеальне волосся, гладеньку шкіру. На реальному відео ситуація виглядає трохи інакше. Тож немає сумнівів, що люди, які займалися даним матеріалом трохи зловживали фотошопом. Втім, це далеко не вперше для українського шоу-бізнесу.

Захопленням редакторами та створенням занадто відредагованих афіш раніше звинувачували і Наталію Могилевську, і Ірину Білик, і навіть Тіну Кароль.

Олег Винник показав, як виглядає на афіші та в реальному житті

Нагадуємо, що минулого року Олег розірвав свій контракт з продюсером Олександром Горбенком. Після цього піднялися питання на рахунок можливості виконання пісень, адже кому належить авторські права досі невідомо. Цілком імовірно, що артисту доведеться судитися, як колись Віталію Козловському та Ігорю Кондратюку.

Схожі статті