Після смерті матері Тоня Матвієнко показала, як стає її копією: молода Ніна Митрофанівна зі сльозою

Тоня Матвієнко завжди нагадувала свою матір, але лише зараз вона ніби стає її копією. Артистка показала нову афішу, яка вразила фанатів душі української пісні.

Не було сумнівів, що новина про смерть Ніни Митрофанівни розіб’є серця мільйонам.Душа української пісні запам’яталася не тільки своїм особливим талантом та унікальною манерою виконання, але й добрим серцем. Її любили абсолютно всі: від слухачів до колег. І звичайно, Ніну Митрофанівну цінували в сім’ї.

Особливо близькими в неї були стосунки з дочкою, яка дуже важко перенесла втрату матері. Тоня Матвієнко досі не прийшла до тями, і рятується за допомогою творчості. Варто відмітити, що цей метод багатьом артистом приніс не тільки смирення, але й відомість.

Тоня Матвієнко показала, як сильно з роками стає схожою на Ніну Митрофанівну

Алла Кудлай розповіла про останню зустріч з Ніною Матвієнко
Тоня Матвієнко показала, як сильно з роками стає схожою на Ніну Митрофанівну

Так і Тоня, судячи з усього, переживає новий підйом у кар’єрі, не дивлячись на своє розбите серце. Нещодавно вона поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram афішою, в якій постала одразу в двох образах – у звичному та зі сльозою на щоці. В другому варіанті Тоня Матвієнко надзвичайно нагадує свою матір, наче на користувача дивиться сама Ніна Митрофанівна.

За цей рік публіка помітила, що виконавиця стала все більше походити на Ніну Матвієнко. Комусь це подобається, хтось навпаки намагається все ж таки любити Тоню за її унікальність. Але дечого заперечувати не можна: вона прийняла у Ніни Митрофанівни і світобачення, і світовідчуття, і талант.

Нагадуємо, що Ніна Матвієнко пішла з життя минулого року 16 жовтня. Новина про її смерть була дуже неочікуваною. Ніхто не здогадувався, що виконавиця мала онкологію і готувалася відійти у той світ.

Після смерті виконавиці родина попросила нікого не ділитися особистими подробицями її останніх днів життя. Але велика кількість зіркових колег просто проігнорувала дане прохання. А пізніше почали виходити і інші повідомлення на рахунок того, якою Матвієнко була напередодні своєї смерті.

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.