Третяк Ґеник Іринович: Дзідзьо показав, з ким проводить час, поки Олександр Пономарьов зайнятий

Протягом 9 місяців вагітності жінка постає перед труднощами, аби дати дитині життя. Та належних почестей за це вона не отримує. Дзідзьо вирішив змінити ситуацію, поступово популяризуючи матріархат.

Хто сказав, що вишиванку може личити лише українкам та українцям? Їхні улюбленці також мають чудовий вигляд у такому вбранні. Це наочним прикладом довів Дзідзьо, з’явившись у власному дописі з красунчиком Ґеником Іриновичем. Але звідкіля таке цікаве ім’я?

Якби песик належав самому співакові, то він, ймовірно, був би Михайловичем чи принаймні Дзідзьовичем. Але Ґенику по батькові зовсім не личитиме, бо у нього є “мама” — художниця Ірина Третяк. Тому для “хлопчика” використовується матронімічне ім’я: Іринович.

40-річний співак Дзідзьо показав, як бавиться з псом модної художниці
40-річний співак Дзідзьо показав, як бавиться з псом модної художниці

Якщо слідувати такому підходу далі, то друг і колега Дзідзьо Олександр Пономарьов мав би замість по батькові Валерійович по матері Любович, а сам Михайло Хома — Галинович, а не Степанович. А ось для співачки Руслани “лагідний матріархат” не спрацював би.

До слова, Ірина Третяк заслуговує ніяк не меншої уваги, аніж Дзідзьо в компанії улюбленця художниці. Творчість жінки захоплює, вражає, надихає та допомагає. Завдяки благодійним аукціонам її дозволили зібрати десятки тисяч доларів на дрони для захисників!

Ірина Третяк із псом Ґеником та Дмитром Гордоном поруч з власною картиною
Ірина Третяк із псом Ґеником та Дмитром Гордоном поруч з власною картиною

З цією важливою справою видатній художниці допомагав Дмитро Гордон, який презентував роботи Ірини на одному з найбільших українських бізнес-форумів. На фото можна побачити одну з найвідоміших картин Третяк, а також саму авторку з Ґеником Іриновичем.

Художниця є дуже привабливою та сучасною жінкою. Наприклад, вона стала першою серед українських митців, хто представив свої роботи у форматі NFT-токенів. Також картини Ірини можна зустріти у приватних колекціях відомих людей майже в 30 країнах світу.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?