1 вересня — її найбільше свято: Марічка Падалко показала вищу за себе доньку, яку народила від ексдепутата

Діти — найдорожче, що є у житті Марічки Падалко. Її син росте справжнім чоловіком, доньки з кожним роком все більше нагадують на маму. А зростом вони вже переганяють Марічку! Навіть 14-річна Катруся.

Для багатьох дітей 1 вересня не є приємною датою. Цей день означає не лише закінчення літа, а також повернення навчання. Безумовно, є діти, які обожнюють навчання і не припиняють його навіть на канікулах. Але більшості завжди хочеться відпочити довше.

Але молодша донька Марічки Падалко Катерина завжди з радістю зустрічає 1 вересня. Не лише тому, що любить навчатися, а також через власний день народження! Для Марічки ж цей день є вдвічі приємнішим. Телеведуча все своє життя обожнювала 1 вересня. І коли доля 14 років тому подарувала їй чарівну Катрусю, то він став для неї особливо радісним.

На спільному фото Марічки з донькою можна помітити, що зростом дівчинка уже зрівнялася зі своєю зірковою матусею. Схоже, незабаром саме ведуча буде найнижчим членом у сім’ї, бо її чоловік, 17-річний син і старша дочка Марія (15 років) вже вищі за неї.

Марічка Падалко показала гордість родини — 14-річну доньку від чоловіка, який зараз не з ними
Марічка Падалко показала гордість родини — 14-річну доньку від чоловіка, який зараз не з ними

Також у пості Падалко порадила підписникам подивитися мультфільм “Думками навиворіт 2”. Разом зі своїми дітьми вона нарешті переглянула цю стрічку і залишилася дуже задоволеною. Марічка вважає, що вона буде цікавою і дітям, і дорослим, а особливо корисним мультфільм буде для батьків підлітків, бо саме цьому періоду присвячений його сюжет.

Телеведуча не згадала про те, чи була присутня за переглядом уся сім’я. Нагадаємо, що Єгор Соболєв — чоловік Марічки — добровільно приєднався до лав захисників. Через це родина рідко може зібратися разом і навіть можливість поспілкуватися на відстані знаходиться далеко не завжди. Але сім’я ведучої 1+1 завжди знаходить можливість підтримати одне одного.

Схожі статті